Oana Zăvoranu, o mireasă atipică! Ce rochie a îmbrăcat vedeta când s-a căsătorit cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu s-a căsătorit în mare secret în urmă cu mai bine de trei luni de zile, iar acum, aceasta a făcut publice primele imagini de la nuntă. Astfel, ea a arătat lumii întregi ce ţinută atipică a purtat în ziua în care a păşit în faţa Altarului alături de Alex Ashraf.

Autor: T.S.
 
 
În urmă cu puţin timp, ea a făcut publice primele fotografii de la evenimentul care a avut loc la începutul lunii septembrie. Îmbrăcată într-o rochie roşie, cu imprimeu floral şi cu un decolteu ameţitor, Oana Zăvoranu a atras toate privirile la ceremonie. De cealaltă parte, însă,  Alex a ales un costum elegant şi a fost foarte protector cu soţia lui. 
"Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipii ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă", mărturisera recent Oana Zavoranu. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies