Oana Zavoranu, o noua emisiune TV! "Va fi platita cu o suma colosala"

Este o chestiune de zile pana cand Oana Zavoranu va bate palma oficial cu Antena 1.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereBruneta a acceptat in sfarsit sa participe la noua emisiune a trustului Intact, Dancing with the stars, proiect pentru care va fi "rasplatita" cu multi, foarte multi bani.

"Oana va semna cu Antena 1. Reprezentanţii trustului au fost de acord cu toate condiţiile ei, iar din toamnă o vom vedea în competiţia starurilor. I-a fost foarte greu să accepte să facă parte din acest show, deşi în ceea ce priveşte partea financiară va fi plătită cu o sumă colosală. Se pare însă că nu banii au fost motivul pentru care Oana a cerut un răgaz. Ea e o persoană ambiţioasă, nu ar intra într-o competiţie doar de dragul de a intra şi îi era teamă că emisiunea o va bloca din punct de vedere fizic. În cele cinci luni nu va mai avea timp de nimic. Influenţa persoanelor din jur şi negocierile cu Antena 1 au făcut-o să ia o decizie înţeleaptă", a declarat un apropiat al Zavorancei pentru Ring.

Emisiunea va incepe pe 20 septembrie si se va termina prin decembrie. Potrivit unor surse din echipa de productie, antrenamentele vedetelor vor demara zilele acestea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate