"Oana Zavoranu trebuie sa mearga la psihiatru"

Surse medicale au analizat starea Oanei Zavoranu si au declarat ca singura isi induce durerile de cap consumand multa cola si luand zilnic un cocktail de medicamente.

Distribuie pe:

fara descriere„Zăvoranca a ajuns toxicomană fără voie. Ea a devenit dependentă de pastile şi de sucul pe bază de cafeină. După două-trei săptămâni de utilizare a pastilelor pe bază de codeină se poate instala dependenţa. În plus, chiar şi dozele moderate ale anumitor narcotice pot duce la o supradoză letală. Oana a mărturisit că lua de câteva ori pe zi acele pilule pentru că o chinuiau migrenele. Când e mărită doza de narcotic, persoana poate simţi la început o stare de agitaţie şi greaţă care poate duce până la pierderea cunoştinţei şi probleme respiratorii. 10% din acest analgezic devine morfină când se metabolizează în ficat şi când nu îl mai iei, te simţi lipsit de vlagă. Tratamentul pentru eliminarea dependenţei poate dura luni întregi”, a declarat un medic pentru ring.

Oana ar avea ficatul marit, dupa cum a spus chiar mama ei. Pe langa problemele de sanatate existente, bruneta risca sa faca si ulcer. „Codaminul luat în exces şi perioade îndelungate afectează rinichii şi ficatul. De asemenea, există şi pericolul de a face ulcer deoarece cafeina măreşte secreţia gastrică”, a completat sursa medicala.

Durerile de cap ale Oanei Zavoranu sunt declansate de consumul excesiv de cafeina.

„Consumul excesiv de cafeină, indiferent dacă e din pastile sau din suc, generează cefalee. Practic, ea îşi induce singură cefaleele. De asemenea, intoxicaţia cu cafeină dă nervozitate, cefalee, insomnii şi ameţeli. Or, băuturile pe bază de cola conţin 35-55 mg de cafeină/250 ml”, a mai spus medicul.

Sursa medicala citata de Ring a mai declarat ca cel mai probabil Oana are nevoie de un tratament si consiliere psihiatrica.

„I s-a făcut RMN la Floreasca şi nu s-a descoperit nimic. Dacă durerile de cap ale Oanei Zăvoranu sunt pe sistem nervos, trebuie să meargă la un psihiatru", a punctat persoana care a dorit sa isi pastreze anonimatul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate