Oana Zăvoranu vorbește despre regrete și relația cu Bianca Drăgușanu! Ce spune diva

Oana Zăvoranu, într-unul dintre puținele sale momente în care a dat explicații celor din jur, a vorbit despre marile ei regrete, dar și despre nou descoperita amiciție cu Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Oana Zavoranu
Oana Zavoranu a vorbit despre Bianca Dragusanu

Directă, așa cum a fost întotdeauna, Oana Zăvoranu nu a stat să ”protejeze” sentimentele celor din jur când a vorbit despre sine și despre relațiile pe care le are cu alte vedete din showbiz, recunoscând, culmea, că a greșit, în urmă cu mulți ani.


In articol:

Citeste si: Oana Zăvoranu va fi mămică?: ”Îmi doresc un băiețel. Alex vrea fetiță”

Citeste si: VIDEO. Oana Zăvoranu, foc și pară! Mașina vedetei a fost lovită în plină zi: ”Până nu sunteți arși la buzunar...”

Citeste si: Breaking News. A fost ucis Maradona?! Acuzațiile care fac înconjurul Planetei - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

După ce, recent, a fost surprinsă alături de Bianca Drăgușanu, Oana Zăvoranu fiind chiar indicată ca cea care ar fi ”vindecat” relația dintre fosta prezentatoare Tv și partenerul ei de viață, actrița de telenovele a vorbit, pe șleau, despre ce se petrece între ele. ”Suntem doar amice, ocazional”, a explicat Oana Zăvoranu despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu, amica ocazionala cu oana Zavoranu

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a recunoscut că cel mai mare regret al vieții sale, cel puțin din punctul devedere al profesiei, este plecarea din trustul care i-a dat ocazia să se afirme ca actriță, lucru pe care, de altfel, l-a făcut succes. ”Regret că am plecat de la Pro Tv, în plină glorie, după două telenovele de succes”, a explicat Oana Zăvoranu. Mai mult decât atât, a precizat Oana Zăvoranu, ea nici nu a păstrat legătura cu foștii ei colegi de platou, lucru pe care, cumva, îl regretă,

Oana Zavoranu
Oana Zavoranu, despre regrete

Oana Zvoranu, la petrecere cu Bianca Drăgușanu

Nu cu mult timp în urmă, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au fost surprinși la aceeași masă alături de Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață, cele două cupluri fiind la aceeași petrecere și, mai mult, s-a spus că fosta actriță ar fi fost cea care a ajutat la liniștirea apelor în familia blondei. Cu toate acestea, fanii ei nu au privit cu ochi buni apropierea dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu, criticile primite pentru imaginile cu pricina fiind cât se poate de acide.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată, din nou

Aceste pensii se desființează! Orban, decizie radicală: Să nu existe acest drept

Nu mai luați aceste medicamente din farmacii! Vă pot îmbolnăvi foarte grav! Avertisment de ultimă oră

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, scandal imens în parcarea unui club de fițe

Pagina de socializare a Oanei Zăvoranu, ”inundată” de mesaje: ”când iți spune asta o femeie, să...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies