Oanei Zavoranu ii e dor de motanul Marty! Iubitul i-a facut o fotografie cu el si i-a dus-o la spital

Oana Zavoranu este inca internata la o clinica privata din Capitala, insa starea ei de sanatate este mult mai buna. Vedeta e nerabdatoare sa ajunga acasa pentru ca ii este dor de Marty. Pana atunci, iubitul ei a gasit repede solutia: a fotografiat motanul si i l-a aratat Oanei.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereAcasa, Oana doarme in pat cu motanul eiOana Zavoranu si-a revenit si se simte bine, dar este internata in continuare la clinica privata. Bruneta a dormit bine, e odihnita, si azi inceput sa si manance mai consistent, caci zilele trecute a baut doar lichide. Toate sunt bune si frumoase, insa are si un “of”!

fara descriereOanei ii este dor de motanul Marty, iar in clinica nu are voie sa-l aduca. Ca sa-si faca iubita fericita, Razvan Dumitrescu, cel care nu s-a dezlipit de ea in tot acest timp, a gasit o solutie ca sa- readuca vedetei zambetul pe buze. “Oana este bine, a mancat. Aseara a fost prima noapte in care n-am dormit cu ea, dar n-am lasat-o singura caci a avut asistenta personala cu ea in rezerva. Mi-a zis ca ii este dor de Marty, asa ca i-am facut o fotografie ca sa-l vada”, a declarat Razvan pentru WOWbiz.ro. fara descriereEl este motanul Marty

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate