Oanei Zavoranu nu i-a placut la Spitalul Floreasca si a doua oara a ales o clinica privata!  "In jurul ei erau persoane care stateau sa moara, era o atmosfera foarte urata"

Oana Zavoranu a ajuns pentru a doua oara la spital in numai trei zile. Bruneta fusese externata marti seara pe propria raspundere, iar aseara s-a simtit din nou rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereDaca prima oara a fost la Floreasca, ieri a fost transportata la o clinica privata din Capitala. Razvan Dumitrescu, iubitul ei, a explicat de ce Oana Zavoranu n-a mai vrut sa mai mearga la spital.

"Nu suporta acolo, in jurul ei erau persoane care stateau sa moara. Era o atmosfera foarte urata", a declarat tanarul pentru Happy Hour.

Potrivit jurnalistilor de la Povestiri Adevarate, o noapte de internare la clinica particulara costa 450 de lei, iar o consultatie in regim de urgenta circa 250 de lei. Zavo trebuie sa achite de asemenea si transportul cu ambulanta, precum si medicamentele administrate.

Marioara Zavoranu a precizat si ea ca fiica ei se simte mult mai bine. "Are tot durerile alea de cap care nu ii dau pace. Acum nu o mai doare tot asa de rau. I-au facut perfuzii cu vitamine. Nu are voie sa manance prea mult, ca i se face rau de la spalaturile pe care i le-au facut medicii", a spus femeia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate