„Oare cu cine seamănă?” Lui Liviu Vârciu nu i-a venit să creadă ce i-a putut cere fiica sa cea mică, Anastasia! Întreaga discuție a ajuns pe internet

Vedete

„Oare cu cine seamănă?” Lui Liviu Vârciu nu i-a venit să creadă ce i-a putut cere fiica sa cea mică, Anastasia! Întreaga discuție a ajuns pe internet

Liviu Vârciu a postat în mediul online o discuție cu fiica sa cea mică, dintr-un moment în care și-a dat seama că micuța Anastasia a moștenit-o pe mama ei la capitolul finanțe.

Liviu Vârciu are motive seroase să fie fericit și mândru zi de zi. Prezentatorul TV are 3 copii minunați, dintre care doi au venit pe lume din relația cu Anda Călin și ale căror vârste sunt încă fragede. Din căsnicia anterioară, artistul mai are o fiică pe nume Carmina, care deja este un adult în toată firea și care încearcă pe cât posibil să se descurce de una singură după ce a ajuns în capitală pentru a urma studiile superioare.

Anastasia, fiica cea mică a lui Liviu Vârciu, pare că preia din ce în ce mai mult din comportamentul mamei sale, spre marea „dezamăgire” a sa. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Liviu Vârciu, cu nervii întinși la maxim! Nu i-a venit să creadă când a văzut ce se întâmplă în apropierea casei sale: "Bă, cât de nesimțiți să fiți?"

Liviu Vârciu, amuzat de comportamentul fiicei sale

Recent, Liviu Vârciu   a postat în mediul online un scurt filmuleț cu fiica sa în care o ruga să îl însoțească la drum, însă micuța Anastasia și impus clar punctul de vedere, punându-i tatălui său chiar și o condiție, destul de usturătoare pentru prezentatorul TV. Anastasia i-a replicat tatălui că va accepta să meargă cu el doar dacă îi va da cardul pentru a putea merge la magazin să-și cumpere ceea ce ea îți dorește în materie de dulciuri.

Resemnat și, în același timp, amuzat de situație, a împărtășit cu admiratorii săi din mediul online discuția, sugerând că micuța nu poate semăna decât cu mama sa.

Liviu Vârciu: „Oare cu cine seamănă? Nu mergi cu mine, tata?”

Anastasia: „Nu.”

Liviu Vârciu: „Ce trebuie să fac ca să mergi cu mine?”

Anastasia: „Să-mi dai cardul.”

Liviu Vârciu: „Să-ți dau cardul? Doar așa mergi cu tati, dacă-ți dă cardul?”

Anastasia: „Da.”

Liviu Vârciu: „Dar ce faci tu cu cardul lui tati?”

Anastasia: „Vreau să cumpăr biscuiți cu ciocolată pe spate, după vreau să...”

Liviu Vârciu: „Bine, dacă nu-și dau cardul nu mergi?”

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Anastasia: „Nu.”

, a fost disucția dintre Liviu Vârciu și fiica sa cea mică, Anastasia.

Citește și: Decizia luată de Anda Călin și Liviu Vârciu: „Decât să fie o atmosferă deloc prietenoasă în casă mai bine așa”. Cine se va ocupa de copiii lor, după ce au anunțat schimbarea asta

Cum și-a sărbătorit Anda Călin ziua de naștere

Cu numai o zi în urmă, Anda Călin a împlinit vârsta de 33 de ani.

Încă de la miezul nopții, Liviu Vârciu i-a făcut iubitei sale o surpriză care a luat-o prin surprindere, dar care i-a adus zâmbetul pe buze. Prezentatorul TV a cumpărat două eclere pe care a aprins o lumânare cu cifra 2, pentru că doar așa a găsit la magazin, după cum chiar el a menționat.

„Tot e pentru ea! La mulți ani, iubirea mea! Face 33, dar eu n-am găsit decât un 2, e mai bine că e mai tânără. Suflă! Uite, fericire!”,  este mesajul postat de Liviu Vârciu, pe contul lui de Instagram.