Obiceiuri care te ajuta sa traiesti mai mult! Uite ce ai de facut!

Include aceste obiceiuri sanatoase in viata ta si bucura-te din plin de beneficiile lor.

Distribuie pe:

Autor:

 

O femeie din Statele Unite care se naste astazi are speranta de viata de 81,2 ani, ceea ce inseamna mai mult ca niciodata. Insa exista cateva trucuri pe care le poti pune in aplicare pentru a-ti prelungi si tu viata. Cea mai buna parte este ca implica lucruri simple si delicioase. Iata despre ce este vorba.
1. Mananca sushi - Femeile din Japonia au printre cele mai lungi durate de viata din lume iar expertii cred ca "vinovat" ar fi stilul lor de viata. Nivelul ridicat de acizi grasi omega-3 din peste este asociat cu un risc mai mic de a muri.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

fara descriereO femeie din Statele Unite care se naste astazi are speranta de viata de 81,2 ani, ceea ce inseamna mai mult ca niciodata. Insa exista cateva trucuri pe care le poti pune in aplicare pentru a-ti prelungi si tu viata. Cea mai buna parte este ca implica lucruri simple si delicioase. Iata despre ce este vorba.

1. Mananca sushi - Femeile din Japonia au printre cele mai lungi durate de viata din lume iar expertii cred ca kalooga_36441" vinovat" ar fi stilul lor de viata. Nivelul ridicat de acizi grasi omega-3 din peste este asociat cu un risc mai mic de a muri.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate