Paparazzi

Obosita, si nemachiata, Andreea Raicu surprinde inca o data!

Vedeta de televiziune a fost surprinsa de paparazzi WOWbiz la o terasa, gesticuland si facand cateva grimase simpatice, parand ca joaca un rol de actrita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Radulescu


Obosita, si nemachiata, Andreea Raicu surprinde inca o data!icon photo

Andreea Raicu, sau "femeia cameleon", asa cum ar putea fi supranumita dupa modul in care isi diversifica aparitiile in public, are, orice s-ar zice, sarmul ei. 

Chiar daca obisnuieste sa se machieze doar la evenimentele publice la care participa, chiar si atunci cand varsta incepe sa-si arate numarul, Andreea ramane o diva cu farmec, naturalete si sex-apeal.

Obosita, si nemachiata, Andreea Raicu surprinde inca o data!

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz au surprins-o alaturi de o amica la un restaurant de fite din Capitala. Fara farduri stridente si fond de ten, Andreea era ca de obicei volubila si plina de viata, eliberand acea energie pozitiva cu care a reusit sa cucereasca pe toata lumea. 

Obosita, si nemachiata, Andreea Raicu surprinde inca o data!

Vedeta TV a ras, a gesticulat si a facut cateva grimase simpatice, surprinse la momentul oportun de fotografi, semn ca roscata ar putea oricand sa urmeze o cariera de succes in lumea cinematografiei. 

Obosita, si nemachiata, Andreea Raicu surprinde inca o data!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune