Obsedat sexual la ștrand în Arad! „Ne filma părțile intime și se pipăia. Se uita și la copii, iar la baie l-au prins în timp ce...”

O arădeancă a filmat cu telefonul mobil un obsedat sexual. Femeia l-a observat la un ștrand din Arad.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

O femeie din Arad a fost la ștrand, dar a avut parte de o experiență neplăcută. Un bărbat de acolo le filma pe ea și pe alte femei. Polițiștii care au mers la fața locului nu l-au mai găsit, dar reperzentanții Poliției Locale din Arad au declarat că vor continua cercetările pentru a-l indentifica pe bărbatul în cauză. Arădeanca a apelat la un ziar local pentru a le avertiza și pe alte reprezentante ale sexului frumos să aibă grijă și să se ferească de el.

Citeste si: Vica Blochina, anunțul la care nu se aștepta nimeni. Ce relație are acum cu Victor Pițurcă!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Femeia de la ștrand a povestit ce s-a întâmplat

„Bună ziua! Pe Ștrandul Neptun stă la pândă un obsedat sexual. Mă puteți ajuta să avertizăm fetele și copiii? L-am filmat cu telefonul după ce am văzut că este obsedat. Poliția știe de el și nu ia măsuri, până nu trece la fapte și, doamne ferește, violează pe cineva. Ne-a filmat părțile intime obsesiv, atât mie și prietenei mele, cât și câtorva minore de lângă noi, până a venit o doamnă să ne avertizeze, să avem grijă la el, să nu ne facă ceva. Apoi se pipăia și se atingea… scotea limba și se mușca de buze în public. Înțelegeți la ce mă refer. Se uita și la copii din bazin, iar la baie l-au prins băieții în timp ce își făcea… Poliția a venit la solicitatea salvamarilor rugați de noi, dar nu a luat măsuri. Am fost avertizate că acest individ umblă cu briceagul în borsetă. Face pe surdo-mutul ca să scape de probleme, dar nu e pentru că l-am auzit vorbind. Am luat telefonul să-l filmez după ce am văzut ce are de gând. Nu aveam telefoanele la noi în bazin ca să îl filmez când el își făcea«nevoile» de om bolnav”, a povestit arădeanca pentru aradon.ro.

„Vreau să precizez ca nu eram topless și nu am făcut nimic pentru a atrage atenția, nu am râs, nu am strigat, nu ne-am dat în spectacol. La un moment dat, vine o doamnă la noi în fugă, speriată, și ne întreabă dacă îl cunoaștem pe domnul de pe bancă. Am spus că nu. Apoi ne-a avertizat să avem grijă pentru că ne filmează obsesiv părțile intime și a dat zoom și pe fețele noastre. Ne-a zis doamna să avem grijă să nu ne urmărească în parcare, sau la baie și să știm că ne-a filmat foarte mult. Am mers către acest «domn» și l-am întrebat de ce m-a filmat. (…) A venit prietenul fetei cu care eram, pentru că l-a sunat să vină, văzând că tipul se uita ca un bolnav la copiii de lângă noi, care ies și intră din apă, și scotea limba. (..) Am vrut doar să șteargă filmările. Dar ce să vezi, au sărit vreo opt să îl apere pe obsedat spunând că e inofensiv și că e cu dungă roșie în buletin. (…) Ne-am speriat pentru că cei opt au apărut de nicăieri și am mers să căutăm salvamarii sau pe cineva pentru că deja erau suspecți. Unul din ei a sunat la poliție, însă până au ajuns obsedatul a fugit cu ajutorul celor opt (…). Polițiștii au vorbit doar cu salvamarul, care a sunat la ei. Au spus că nu au ce să îi facă pentru că nu a pus mâna pe noi”, a completat ea.

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Toți au râs de ea că s-a măritat la 40 de ani, dar Irinuca Loghin a atras toate privirile! Cum a apărut la nunta ei

Obiceiul bizar al lui Răzvan de la Oradea! Mergea cu mașina și poza accidente mortale! De ce făcea asta?

Dani Mocanu, amendat drastic de procurori pentru un nou videoclip

Carmen de la Sălciua, în ipostaze în care nimeni nu o vedea vreodată! Diva a trecut, la propriu, la munca de... jos! Video

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies