Stiri

Obtine un zambet de vedeta in clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil!

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Zambetul reprezinta cartea ta de vizita atunci cand iesi in lume. Cu cat vei avea un zambet mai frumos si mai stralucitor, cu atat vei avea mai multa incredere in tine, iar acest lucru va fi cu siguranta vizibil. Daca iti doresti un zambet ca al vedetelor de la Hollywood, tot ce trebuie sa faci este sa vii in noua clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil, unde te asteptam cu fatete dentare realizate prin tehnologia CEREC 3D CAM/CAD, care sunt gata in numai o ora.
 
Deschisa din dorinta de a veni mai rapid in intampinarea nevoilor pacientilor, noua clinica stomatologica Dr Leahu de pe strada Nicolae Caramfil nr 41, din sectorul 1 al Capitalei, are o suprafata de peste 700 de metri patrati si reprezinta o investitie de peste 1,5 milioane de euro. Aici te asteapta o echipa de medici de elita si o tehnologie de ultima generatie.
 
Vrei sa ai un zambet fermecator, de un alb imaculat, sau poate iti doresti sa corectezi unele mici imperfectiuni ale dintilor? Cel mai rapid si sigur mod in care poti face acest lucru este aplicarea de fatete dentare, o procedura destul de simpla, daca este realizata de un medic foarte bine pregatit, cu multa experienta in acest domeniu. Fatetele dentare pot face diferenta intre un zambet inestetic si unul perfect, iar motivele pentru care poti apela la aceasta procedura sunt multiple: nemultumiri cu privire la culoarea, forma, dimensiunile sau pozitia dintilor.
 
 
Iata care sunt principalele avantaje ale tehnologiei CEREC, folosita in clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil pentru aplicarea de fatete dentare:
 
- materialul folosit este ceramic, iar fatetele dentare nu se vor deosebi de dintii tai;
 
- riscul aparitiei unor reactii alergice este zero, tot datorita materialului folosit;
 
- sistemul CEREC este unul computerizat, de ultima generatie, care este capabil sa redea frumusetea unui zambet in numai o ora;
 
- gratie sistemului CEREC, defectele dentare sunt reparate pe loc, prin aplicarea fatetelor din ceramica, fara sa mai fie nevoie sa vii la clinica stomatologica pentru amprentele clasice si alte lucrari temporare;
 
- fatetele dentare realizate in clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil sunt foarte rezistente, fiind realizate din material ceramic prefabricat, si au un aspect natural;
 
- aceasta tehnologie foloseste un scanner prin intermediul caruia imaginile din cavitatea bucala sunt transformate in informatii, care sunt preluate de un soft specializat; ulterior, unitatea de productie realizeaza fatetele dentare potrivite, dar si coroane, daca e cazul;
 
- fiecare dantura este unica in felul ei, de aceea nuantele fatetelor dentare sunt diferite, pentru a se potrivi perfect fiecarei persoane in parte.
 
Daca iti doresti un zambet ca in filme, pe care sa il remarce toata lumea,  te asteptam cu bratele deschise in clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil. Aici, cu ajutorul celor mai buni medici si al aparaturii de ultima generatie, vei avea in numai o ora un zambet impecabil, pentru care vei fi invidiata de toata lumea. Tehnologia CEREC iti garanteaza un zambet imaculat, risc zero de alergii, personalizare in functie de caracteristicile danturii tale si o precizie maxima. Te asteptam!
 

Galerie foto