Octagon a bagat spaima in romanii de la Exatlon, dar sa-l vedeti pe noul mascat de la mexicani! Fetele se vor indragosti instant de el

Octagon e istorie la Exatlon, in Mexic a inceput nebunia Dragon Lee.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Mascatul de la Exatlon Mexic, un posibil adversar al romanilor, in cazul in care in cel de-al doilea sezon vom avea parte de meciuri internationale, are 23 de ani si se numeste Dragon Lee.

Luptatorul profesionist arata mult mai bine decat predecesorul sau de la primul sezon si si-a facut deja o groaza de fani in Mexic. Ca si in cazul lui Octagon, toata lumea se intreaba cum arata Lee fara masca.

Dragon Lee se trage dintr-o familie de luptatori profesionisti. Tatal lui a luptat in circuitul CMLL (Consejo Mundial de Lucha Libre) sub numele de Comandante Pieroth iar ceilalti doi frati ai sai intra in arena sub numele de Rush si Mistico. Ca fapt divers, adevaratul Mistico a parasit Mexicul, iar masca lui a fost preluata de fratele mai mare al concurentului de la Exatlon. Acesta, la randul lui, i-a predat „Faimosului” masca si porecla de Dragon Lee, el fiind primul care a folosit acest „nickname”. Chiar si unchii lui Lee sunt luptatori profesionisti si apar in arena sub numele de Franco Colombo, Pit Bull I si Pit Bull II.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: