Octavia Geamanu va prezenta Observator special: "Sunt constienta ca asteptarile sunt mari"

Distribuie pe:
fara descriere

 

Observator special este un format în care o singură temă, de real interes şi cu mare impact asupra marelui public, va fi dezbătută de specialişti în domeniu, dar şi comentată de oameni obişnuiţi. Emisiunea este prezentată de Octavia Geamănu, iar cei care se vor implica în realizarea subiectelor sunt reporterii Observatorului, precum şi vedete cu mare experienţă, apreciate şi îndrăgite de telespectatori: Andreea Berecleanu, Anca Rusu sau Daniel Osmanovici sunt între cei care vor contribui la realizarea acestui program.

“La Observatorul special afli culisele şi detaliile pe care autorităţile nu le dezvăluie, afli ce nu se spune oficial niciodată, afli dedesubturi îngrijorătoare şi păreri avizate pe marginea lor”
, spune Octavia Geamănu, cea care se află la pupitrul emisiunii. “Sunt conştientă că aşteptările sunt mari. E o onoare de nedescris în cuvinte să fiu eu cea considerată potrivită pentru a prezenta acest format. Şi, în plus, mai am şi o echipă de nota zece (redacţia de ştiri Observator) care a demonstrat de-a lungul timpului că merită să fie în top”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate