Octavian Strunilă, în colaps financiar! Și-a pierdut casa și nu își mai poate întreține familia

Octavian Strunilă a ajuns în colaps financiar!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Actorul Octavian Strunilă are mari probleme financiare. "Goga", cum este poreclit de prieteni, a pierdut casa cumpărată cu credit bancar și nu își mai poate întreține familia.

Octavian Strunilă, în colaps financiar! Și-a pierdut casa și nu își mai poate întreține familia

Potrivit jurnaliștilor de la cancan.ro, Strunilă se plânge tot mai des că nu își mai poate întreține soția și cei doi copii. Veniturile lui au scăzut cu circa 90 la sută, iar banca i-a luat casa după ce Octavian Strunilă nu și-a mai putut achita ratele. Nașul lui Mihai Bobonete ar fi făcut un credit de aproximativ 80.000 de euro, iar când nu a mai putut plăti ratele, banca i-a scos casa la licitație. Strunilă a apelat atunci la instanță, însă judecătorii i-au respins cererea făcută, considerând-o neîntemeiată.

fara descriere

"Împotriva acestei sentințe a declarat apel contestatorul … , solicitând admiterea apelului și rejudecând cauza, să se constate stinse toate datoriile izvorâte din contractul de credit. În motivarea apelului, s-a arătat că instanța de fond a respins cererea apelantului motivând că nu am făcut dovada intervenirii unui risc supraadăugat sau a unei situații imprevizibile la momentul încheierii contractului, astfel încât să fie incidență teoria impreviziunii.

Pentru a reține acest aspect, instanța de fond arată că lipsa/diminuarea veniturilor nu constituie risc supraadăugat, iar celelalte susțineri ale apelantului nu mai sunt analizate.

Citeste si: Octavian Strunila se ia din nou de gat cu banca! Actorul nu a scapat nici azi de creditul pentru casa | EXCLUSIV

Citeste si: Bobonete s-a insurat in weekend, dar nasa a atras toate privirile! Ce a purtat la slujba religioasa i-a lasat pe toti masca! "Nasa in stilul Vama Veche" Si mireasa a aratat senzational!

Citeste si: Slujba de cununie a lui Octavian Strunila si Oana Botez, nerecunoscuta de Biserica Ortodoxa! Iata motivul

Apreciază că soluția instanței de fond este netemeinică și nelegală, aceasta neanalizînd motivele invocate în totalitate, nefăcând nicio referire la dramatica scădere a prețului apartamentului, la lipsa oricărei încercări a intimatei-pârâte de a reechilibra contractul, la vânzarea apartamentului la un preț derizoriu, la imposibilitatea de a asigura traiul familiei apelantului”, se arată în motivarea judecătorilor, potrivit cancan.

În fața instanței, Octavian Strunilă recunoscuse că veniturile lui s-au diminuat considerabil, cu aproximativ 90 la sută.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate