Vedete

Octavian Strunila se ia din nou de gat cu banca! Actorul nu a scapat nici azi de creditul pentru casa | EXCLUSIV

Octavian Strunila traverseaza in continuare o perioada dificila, chiar daca in ultimele luni lucrurile au inceput sa-i mearga mai bine pe plan profesional.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Octavian Strunila se ia din nou de gat cu banca! Actorul nu a scapat nici azi de creditul pentru casa | EXCLUSIVicon photo
Octavian Strunila are probleme mari cu banca de la care a luat un credit pe vremea cand juca in telenovele, pentru care era platit imparateste. La acea vreme, actorul a facut o serie de alegeri financiare proaste, care au culminat cu creditul pentru un apartament, ale carui rate s-au dovedit a fi o adevarata povara. (Citeste si: Strunila, atac devastator la adresa sotilor Toader: "Niste prefacuti")

Lucrurile s-au mai indreptat anul acesta pentru Strunila, care a prins cateva contracte in televiziune, insa era deja tarziu, pentru ca banca initiase procedurile de executare silita. Intre timp, aparitia legii „darii in plata” l-a facut pe actor sa ceara stingerea datoriei, in schimbul imobilului, insa instanta a dat dreptate bancii, dupa ce aceasta a solicitat inclusiv Curtea Constitutionala in legatura cu legalitatea legii. Decizia nu a fost insa definitiva.

Strunila (dreapta) prezinta o emisiune cu Paul Ipate
Strunila (dreapta) prezinta o emisiune cu Paul Ipate

In acest moment, procesul lui Strunila cu banca a ajuns la Tribunalul Bucuresti, dupa ce actorul a facut apel. Dosarul a fost depus in luna iulie, insa judecatorii nu au stabilit inca primul termen al procesului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune