Octavian Strunila se ia din nou de gat cu banca! Actorul nu a scapat nici azi de creditul pentru casa | EXCLUSIV

Octavian Strunila traverseaza in continuare o perioada dificila, chiar daca in ultimele luni lucrurile au inceput sa-i mearga mai bine pe plan profesional.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereOctavian Strunila are probleme mari cu banca de la care a luat un credit pe vremea cand juca in telenovele, pentru care era platit imparateste. La acea vreme, actorul a facut o serie de alegeri financiare proaste, care au culminat cu creditul pentru un apartament, ale carui rate s-au dovedit a fi o adevarata povara. (Citeste si: Strunila, atac devastator la adresa sotilor Toader: "Niste prefacuti")

Lucrurile s-au mai indreptat anul acesta pentru Strunila, care a prins cateva contracte in televiziune, insa era deja tarziu, pentru ca banca initiase procedurile de executare silita. Intre timp, aparitia legii „darii in plata” l-a facut pe actor sa ceara stingerea datoriei, in schimbul imobilului, insa instanta a dat dreptate bancii, dupa ce aceasta a solicitat inclusiv Curtea Constitutionala in legatura cu legalitatea legii. Decizia nu a fost insa definitiva.fara descriere
In acest moment, procesul lui Strunila cu banca a ajuns la Tribunalul Bucuresti, dupa ce actorul a facut apel. Dosarul a fost depus in luna iulie, insa judecatorii nu au stabilit inca primul termen al procesului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate