Oferta speciala! Faci sex cu nevasta prietenului in noaptea de Revelion pentru 700 de lei!

Se spune ca anul bun se cunoaste din noaptea de Revelion. Unii prefera sa petreaca clipele dintre ani cu bani in buzunar, altii cu masa imbelsugata. O alta categorie, ce-i drept mai restransa, prefera sa o faca in pat cu nevasta. De preferinta, a altuia!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierePetrecerea se va incinge de la ora 21.00Un club din Bucuresti iti ofera aceasta oportunitate, intr-un moment unic. Daca ai chef de nebunii, dar nu te multumesti cu cele pe care le poti face acasa sau la hotel, poti merge la clubul Attraction, pentru un revelion special pentru swingeri. Aici, organizatorii promit ca invitatii vor avea parte de un spectacol pe cinste, cu animatoare sexy, mancare si bautura pe saturate, masti si spatii special-amenajate pentru cei care vor sa se retraga pentru ceva mai mult. Preturile sunt si ele pe categorii. fara descriereDin program nu vor lipsi cuplurile atragatoareDaca vii cu sotia, amanta, secretara sau cu cine vrei tu, trebuie sa lasi 700 de lei la intrare, daca vii singur te costa doar 500 de lei, insa locurile pentru masculi sunt limitate. In schimb, fetele sunt mai avantajate din acest punct de vedere  - trebuie sa plateasca doar 300 de lei.fara descriereAsa arata clubul de swingeri

Daca nu esti hotarat ca vrei sa cunosti lume noua (in sensul biblic), trebuie sa stii ca nu esti obligat sa faci nimic. In general, insa, cei care vin aici stiu exact ceea ce vor!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate