Oferte de preţ Website - Iată de ce ai nevoie de propriul tău site

Orice afacere care îşi doreşte să aibă o evoluţie ascendentă, atrăgând pe zi ce trece din ce în ce mai mulţi clienţi, trebuie să fie prezentă şi în mediul online.

Autor: Amalia Florea

Căci, după cum bine ne-a demonstrat pandemia, este mult mai uşor, dar şi mai comod şi eficient, să comanzi produsele pe care le doreşti din confortul propriei tale locuinţe. Prin urmare, toate companiile ar trebui să investească atât într-un website (de prezentare şi shop), cât şi în prezenţa pe reţelele de socializare.

Care sunt principalele avantaje pe care un website bine realizat le poate aduce companiei tale? Cât costă un website şi de unde poţi obţine oferte de pret avantajoase? Te invităm să citeşti în continuare şi să descoperi răspunsurile la toate aceste întrebări, dar şi cum poţi beneficia de ajutorul

specialiştilor IT pentru realizarea unui site modern, atractiv şi perfect funcţional.

Iată cele mai importante avantaje pe care un website le poate oferi unei companii:

1. Credibilitate – În ultima perioadă au crescut cazurile în care clienţii au comandat un anumit produs online, însă au primit unul care nu seama deloc cu cel din poze, era realizat din materiale slab calitative sau dimensiunea era una complet greşită. În unele cazuri, produsele nu au ajuns niciodată la destinaţie, chiar dacă plata a fost realizată în avans. Prin urmare, clienţii sunt din ce în ce mai selectivi atunci când vine vorba de achiziţionarea unui produs ori serviciu, indiferent de costul acestuia. Ba mai mult decât atât, verifică informaţia în mai multe surse, astfel încât să evite orice situaţie neplăcută. Dacă un potenţial client te caută pe internet şi nu te găseşte, poate opta oricând pentru serviciile competitorilor tăi, care au un website şi care apar printre primii în rezultate din căutări.

2. Spaţiu de publicitate – Fie că discutăm despre un site de prezentare sau despre un shop online, vorbim despre o sursă de informare ce poate fi accesată oricând, de oriunde şi ori de câte este nevoie. Prin urmare, prin intermediul unui website le poţi comunica clienţilor cu tradiţie, dar şi celor potenţiali, informaţii esenţiale despre serviciile şi produsele tale. De asemenea, informaţiile pot fi actualizate ori de câte ori apare o schimbare, fie ea una extrem de mică.

Iar modul in care se realizează acest lucru este simplu, rapid şi ieftin. Unde mai pui că această soluţie este una mai ieftină decât dacă am vorbi despre un catalog în varianta fizică ori despre o reclamă difuzată pe TV sau radio.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

3. Clienţi – Un website te poate ajuta să descoperi cine sunt clienţii tăi, ce preferinţe au aceştia, ce le place să facă şi cum au ajuns să îţi acceseze conţinutul. Iar atunci când îţi cunoşti interlocutorul, îţi va fi mult mai uşor să îţi vinzi serviciile sau produsele, nu-i aşa? De asemenea, te ajută să fii mai aproape de ei, prin trimiterea de newslettere, prin consiliere online şi aşa mai departe.

4. Posibilităţi nenumărate – Un site te poate pune în contact simplu şi rapid cu potenţialii tăi clienţi indiferent de locul în care aceştia locuiesc. Este important să ştii că peste 2,5 miliarde de oamenii accesează zilnic internetul, iar din aceştia o parte considerabilă îţi pot deveni clienţi… bineînţeles, ei trebuie să te şi găsească atunci când te caută pe Google.

5. Conţinut de calitate direct de la sursă- Sunt destul de multe cazuri când unele produse sunt folosite greşit, iar rezultatele obţinute sunt pe departe a fi excelente. Ei bine, un website îţi oferă suficient spaţiu pentru a împărtăşi cu clienţii tăi toate informaţiile referitoare la produsele tale. Nu ne referim aici doar la publicitate, ci la un ghid de utilizare a acestora. Cu ajutorul site-ului poţi deveni un specialist în domeniul tău de activitate şi poţi folosi această oportunitate pentru a-ţi educa publicul ţintă.

Cât costă un website şi de unde poţi obţine o oferta de pret avantajoasă?

Este important să ştii că preţul unui website depinde în mare parte de funcţionalităţile acestuia. În cazul în care îţi doreşti un simplu site de prezentare, costurile pot fi mici. Însă, dacă îţi doreşti un shop care să susţină un număr mare de vizitatori zilnic, care să aibă o mulţime de produse şi un design sofisticat şi complicat din punct de vedere tehnic, atunci cu siguranţă vom avea în vedere o sumă mai mare de bani.

În cazul în care îţi doreşti un magazine online cei de la creare-magazinonline.ro te pot ajuta cu pachete începând de 499 euro, un preţ extrem de accesibil. Bineînţeles că poţi cere şi o ofertă personalizată – care să aibă în vedere toate funcţiile pe care le doreşti.

Realizarea unui site nu mai este un lucru atât de complicat pe cât era acum câţiva ani şi poate fi realizat şi de cineva cu cunoştinţe minime. Însă, dacă îţi doreşti un site care să funcţioneze impecabil, să aibă un design modern, să fie user- friendly şi să reziste traficului greu atunci cu siguranţă trebuie să apelezi la specialişti.

De asemenea, dacă ai deja un website trebuie să ştii că acesta are nevoie de o îngrijire constantă – de update-uri şi de reparaţii, astfel încât, în timp, el să funcţioneze perfect. În această situaţie, trebuie să te implici activ şi în îmbunătăţirea, întreţinerea şi înfrumuseţarea site-ului. Iar în cazul în care observi că el are nevoie de reparaţii din ce în ce mai des, că navigarea este din ce în ce mai greoaie, iar design-ul lui este depăşit, atunci nu ar fi rău să te orientezi către schimbarea lui.

Nu uita că nimănui nu-i place un site care se încarcă greu! Prin urmare, apelează întotdeauna la specialişti

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Nepăsare cu fițe în plină pandemie! Buluc la intrarea într-un renumit club din Mamaia. Opulența bate orice regulă impusă de autorități

Horoscopul zilei, 3 august 2021. Nativii din zodia Scorpion au parte de o întâlnire neașteptată

Poze cu ambrozia, planta nocivă care provoacă alergii în această perioadă

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Toni Iuruc a rămas mască! Ce a putut să facă Simona Halep? Toată lumea a văzut

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies