Ogica, in razboi cu iubitorii de animale, dupa ce a postat fotografii cu o vulpe moarta! Scandalul ajunge si la primaria la care Stelian e consilier

Stelian Ogica a reusit sa-si puna in cap toti iubitorii de animale, dupa ce a postat pe pagina lui de Facebook fotografii cu o vulpe pe care a ucis-o.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereDe ieri, dupa ce organizatia Vier Pfoten a anuntat prin intermediul WOWbiz.ro ca intentioneaza sa demareze procedurile legale impotriva lui Ogica, contul lui a fost luat de asalt de iubitori de animale care i-au cerut explicatii. Stelia a reactionat imediat si fara sa stea prea mult pe ganduri a inceput sa-i injure. „In urma acelui articol, mai multi iubitori de animale i-au lasat comentarii domnului Ogica, cerand explicatii pentru fapta lui. Este inadmisibil sa omori un animal salbatic doar pentru ca a indraznit sa intre pe proprietatea ta si sa te lauzi cu asta. La fel ca multi iubitori de animale i-am lasat si eu un mesaj in care i-am scris: „Numai un frustrat alege sa omoare o fiinta inferioara lui fara aparare”. Dupa care domnul Ogica a decis ca ar fi mai bine sa-mi raspunda in privat. Dupa ce m-a injurat, m-a blocat. Voi trimite acele mesaje atat primariei unde lucreaza aceste individ”, a povestit pentru WOWbiz.ro una dintre iubitoarele de animale care au fost jignite de Stelian.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate