Ogica s-a impacat cu “Viespea” lui si acum ii este si manager!

Dupa ce si-au aruncat cuvinte grele pe la televizor si apoi au jurat ca nu o sa-si mai vorbeasca vreodata, Ogica si Cassandra s-au impacat. Mai mult, pozeaza si in cuplul model!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIubirea dintre “spaima Loteriei” si sotia sa, Cassandra, nu s-a terminat, asa cum s-a vehiculat la sfarsitul lunii noiembrie. Dimpotriva, ea pare mai intensa ca oricand, semn ca divergentele dintre ei si acuzele parintilor fetei mai mult le-au intarit relatia decat sa o destrame. Drept dovada, cei doi sunt impreuna si Ogica a devenit managerul familiei, cel care-i negociaza fetei toate contractele de modeling, de imagine si aparitiile la televiziuni.

fara descriereUn exemplu il constituie o recenta prezentare de moda, de pe 1 Decembrie, cand Ogica si Cassandra au venit impreuna intr-un club din Regie. “Viespea“ a defilat in tricolor, iar sotul a urmarit-o din public, dupa ce, inainte, discutase cu organizatorii onorariul Cassandrei. “Ogica e cel care se ocupa cu finantele familiei si, de cele mai multe ori, el negociaza preturile pe care Cassandra le cere pentru o prezentare de moda. El e un fel de manager al sotiei si chiar se pricepe la treburile astea, ar putea sa se ocupe de asa ceva si cu alte persoane”, a declarat, pentru WOWbiz.ro, un apropiat al cuplului.

La finalul prezentarii de moda, Ogica a fost foarte afectuos cu sotia lui si, spre surprinderea tuturor, nu a mai fost atat de gelos ca pe vremuri. A lasat-o pe Cassandra sa se distreze cu fetele si chiar nu a parut deranjat atunci cand fata a dansat lasciv cu Loredana Chivu, iar toti ochii barbatilor erau atintiti asupra ei. Poate s-a maturizat omu’, cine stie!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate