Oja semipermanentă: avantajele și compoziția acesteia

Oja semipermanentă este o combinație dintre oja simplă și gelul pentru extensia unghiilor.

Aceasta combină cele mai bune calități ale ambelor acoperiri: culoare și durabilitate până la 2-3 săptămâni. Se aplică pe placa de unghii la fel de ușor ca un lac obișnuit, ceea ce facilitează utilizarea acesteia acasă. De asemenea, acest produs nu numai că are o durabilitate mare, dar mai are proprietatea și să întărească placa de unghii, fiind ideal chiar și pentru unghiile subțiri și fragile. Gel-lacul este necesar să fie uscat într-o lampă specială, care durează în medie 0,5-1 minute.

Oja semipermanentă este cu adevărat universală și poate fi utilizată atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false. Înainte de a utiliza un gel-lac, ar trebui să vă familiarizați cu toate aspectele pozitive și, de asemenea, să nu ignorați utilizarea stratului de bază.

Produsul prezintă următoarele avantaje:

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

  • metodă convenabilă de aplicare;
  • durată lungă de viață a stratului de acoperire;
  • lipsa unui miros specific;
  • aplicare rapidă pe placa de unghii, aderență la aceasta;
  • probabilitatea minimă de descuamare a acoperirii;
  • multifuncționalitate.

Gel-lacul conține substanțe utile care întăresc și hrănesc placa de unghii. De asemenea, acoperirea se dovedește a fi foarte rezistentă la factorii externi și își păstrează aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp.

Principalele componente ale oja semipermanente sunt:

  • Photoinitiator- este o componentă datorită căreia gelul reacționează la radiațiile ultraviolete, absorbind și declanșând procesul de schimbare structurală și de întărire ulterioară a stratului de acoperire. Este netoxic și nu are un impact negativ asupra mediului;
  • Diluanți- sunt componente, a căror cantitate determină textura ojei și aderența la unghia naturală. Calitatea și cantitatea diluanților determină modul în care gel-lacul nu numai că se va menține, ci și cât de rapid va fi îndepărtat ulterior. De aceea, unele lacuri au o rezistență mare, dar nu se îndepărtează atât de ușor și rapid, și invers. Puțini producători sunt capabili să găsească o cale de mijloc.
  • Pigmenți- în primul rând, acordăm atenție culorii lacului și abia apoi celorlalte caracteristici ale acestuia. Densitatea stratului de acoperire depinde de cantitatea de pigmenți. Apropo, ojele semipermanente se amestecă bine între ele, ceea ce vă permite să obțineți o culoare care nu se află în colecția dvs. și, eventual, pe întreaga piață!

Pentru că există o gamă variată de astfel de produse cosmetice, veți avea posibilitatea să alegeți oja semipermanentă cu nuanța preferată, astfel încât veți obține fără prea mult efort, o manichiură impecabilă și rezistentă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies