Olandezul pedofil care a ucis o fetiță din Dâmbovița a fost subiectul unui documentar din 1997

Destăinuiri despre olandezul pedofil care a ucis o fetiță din Dâmbovița!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Dezvăluiri incredibile despre olandezul pedofil Johannes Visscher, bărbatul care a ucis-o pe Adriana Mihaela, fetița de 11 anișori din Dâmbovița, după ce a răpit-o de pe stradă, cu 300 de metri înainte de a intra pe poarta casei.

Olandezul pedofil Johannes Visscher a fost subiectul unui documentar din 1997 numit "TBS: Beneficiile îndoielii". În documentar era vorba despre clinicile unde sunt trimișit condamnații care suferă de probleme psihice.

Citeste si: Fosta logodnică a lui Jopp Visscher, detalii despre olandezul pedofil care a îngrozit România! „Dacă vii dintr-o familia ca a lui, nu ai nicio șansă. Nu era un monstru”

Citeste si: Mișcări suspecte pe contul de socializare al olandezului criminal! Cine a intrat pe contul lui Joop, după ce acesta s-a sinucis?

În documentar apar 3 persoane condamnate: un piroman, dintr-o familie de pompieri. un criminal adolescent, care își ucisese un prieten și un hoț, scrie Libertatea.

Olandezul a vorbit despre faptul că atacase două femei. Psihoterapeutul lui a încercat să îl convingă că el era și violator. De asemenea, a povestit și despre tatăl său care era alcoolic, o persoană violentă, iar mama lui era internată la psihiatrie. Până la vârsta de 12 ani, mama lui l-a obligat să doarmă cu ea în pat.

Citeste si: Gest cutremurător al unei colege de clasă a fetei de 11 ani din Gura Șuții, ucisă de olandez: ”Vreau să mănânce și Adriana cu mine!”

„Când ies de aici, nu vreau să fiu recunoscut, las totul în urmă și încep o viață complet nouă”, spune Visscher, care, la data filmării documentarului, avea 23 de ani.Visscher își descrie creierul drept „o bombă cu ceas, care poate exploda oricând”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate