Olga de la Strehaia și-a arătat zestrea! Sora lui Leo are sute de ”cocoșei de aur”

Olga, sora lui Leo de la Strehaia, și-a expus în premieră colecția de bănuți de aur.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

”Cocoșeii” de aur au fost scoși la lumină de Olga de la Strehaia cu ocazia venirii lui Moș Nicolae. Sora lui Leo a postat pe pagina ei de socializare mai multe imagini în care apare alături de fiul ei, pe un pat plin cu dulciuri, iar într-o fotografie apare o grămadă serioasă de bănuți de aur prinși într-o năframă.

fara descriere

Judecând după fotografie se poate aprecia că Olga deține în jur de 1 kilogram de aur (o monedă de aur cântărește cam 3 grame, deci 333 de bănuți = 1 kg).

fara descriere

Citeste si: Leo de la Strehaia i-a dat Olgăi 100.000 euro iar aceasta a dat cu banii de pământ! ”Mi-a dat țeapă de 300.000 euro”

Citeste si: Leo de la Strehaia a facut testul de paternitate! Scandal la prima ora a diminetii! Prin ce a trecut "Printul Tiganilor", chiar de ziua lui: "Am ajuns de rasul lumii" VIDEO

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Imagini colosale cu Leo de Craciun la Strehaia! “Printul tiganilor” s-a pozat cu porcul pe masa! Anca l-a rasfatat si i-a facut carnatii preferati cand a auzit ca s-a despartit de Renata

De ce adună romii bănuți de aur?

Nu este prima extravaganță pe care sora lui Leo de la Strehaia o expune pe site-urile de socializare. Recent, ea a apărut sorbindu-și cafeaua de dimineață dintr-o ceașcă de aur. De altfel, prietenii virtuali au avertizat-o că ar trebui să aibă mai multă grijă cu imaginile pe care le pstează pentru a nu fi călcată de hoți.

fara descriere

Cocoșeii de aur reprezintă un etalon în cultura țigănească și pe vremuri reprezenta un indiciu că fetele tinere au o zestre corespunzătoare în vederea măritișului. Romii au adoptat acest obicei la scară mare și de multe ori și-au investit averea în aur pe care l-au lăsat moștenire peste generații.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate