Olga, mamă a 12 copii, a murit în lupta cu soldații lui Putin! Cu câteva ore înainte, femeia-eroină a transmis un mesaj familiei: „Nu o putem îngropa”

Femeia de 48 de ani a fost ucisă de militarii ruși, la granița dintre Donețk și Zaporojie.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Olga Semidyanova, un medic militar din Ucraina, și-a dat ultima suflare pe front, în timp ce își apăra țara. Femeia, care era originară din regiunea Zaporojie, a primit în trecut distincția de mamă-eroină, după ce a născut șase copii și a adoptat tot atâția.

Citeste si: Imaginile groazei din magazinele din Rusia, în plin război: "Pensionarii se luptă pentru zahăr"

Olga a murit pe front, în timp ce se lupta cu armata rusă

Olga Semidyanova a sfârșit într-un mod tragic la granița dintre Donețk și Zaporojie, în timpul unui atac al rușilor. Femeia de 48 de ani, care era și medic militar, se oferise să lupte pentru țara ei, alături de armata ucraineană. Din păcate, însă, ea nu a mai avut nicio șansă în fața gloanțelor, chiar dacă nu era la prima experiență de acest gen. Olga a lucrat ca voluntar și în 2015, alături de soțul ei, atunci când acesta a decis să lupte într-un batalion al DUK.

Olga Semidyanova și-a prevestit moartea

Olga Semidyanova

[Sursa foto: ukrainenews.fakty.ua]

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Atunci, pentru curajul de care a dat dovadă, ucraineanca a fost decorată cu Ordinul de Onoare și Glorie. Ea a primit și distincția de mamă-eroină, căci a adus pe lume 6 copii și a decis să adopte încă șase. Acum, fetele și băieții Olgăi nu-și pot reveni din șoc, de când au aflat că mama lor s-a stins pe câmpul de luptă: "La consiliul de familie am susținut inițiativa

părinților, așa că au adoptat șase băieți. Toți erau copii cu probleme, fiecare cu o traumă psihologică din trecut. Știi, mama nu a părăsit niciodată punctele fierbinți, pentru că a vrut mereu să ajute oamenii. Totuși, războiul i-a luat pe mulți dintre prieteni.", a declarat Anna, una dintre fiicele Olgăi, pentru ukrainenews.fakty.ua.

Olga Semidyanova s-a mai oferit voluntar în război, în 2015

Olga Semidyanova

[Sursa foto: ukrainenews.fakty.ua]

Olga Semidyanova și-a prevestit moartea

Iulia Volkova, o altă fiică a Olgăi, a povestit că mama ei și-a prevestit moartea. Cu doar câteva ore înainte să fie ucisă de armata rusă, femeia le-a scris un mesaj copiilor ei și le-a trimis un rucsac acasă, cu câteva lucruri. Ulterior, familia a aflat că Olga refuzase să se retragă în timpul unui atac, deși comandantul batalionului dăduse ordine stricte: "În timpul luptei, armata noastră s-a retras, iar comandantul batalionului a ordonat ca toate femeile din prima linie să facă un pas în spate, dar mama mea a refuzat. Din cauza luptelor grele, încă nu o putem îngropa pe mama.

Citeste si: O tânără din Ucraina a filmat condițiile dintr-un adăpost pentru refugiați, iar clipurile au devenit imediat virale! „Ce primesc ucrainenii într-un adăpost românesc”

Ne rugăm constant pentru ea și îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a trimis-o. Ea a devenit un exemplu de patriotism și dragoste pentru pământul ei, pentru noi. Mama noastră merită să fie amintită, să se scrie cântece despre ea. Pentru multele lucruri pe care le-a făcut, pentru lacrimile pe care le-a vărsat, pentru zâmbetele pe care le-a oferit.", a povestit Iulia, fiica Olgăi Semidyanova, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Volodimir Zelenski, mesaj pentru angajata televiziunii de stat din Rusia, care a afișat o pancartă anti-război, în direct la TV: „Sunt recunoscător”

Zelenski i-a transmis un mesaj tranșant lui Joe Biden: "A fi liderul lumii înseamnă a fi liderul păcii!"

EXCLUSIV! Alexandra se pregătea să salveze vieți, dar invazia rusă a forțat-o să își lase viața în urmă, în Nikolaev: „Tatăl meu a rămas acasă, ca să apere țara de invadatori”

4 zodii afectate de intrarea în sezonul Fecioarei. Rac, Gemeni…

Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies