Olivia Steer, in scandal cu fanii ei! Uite de ce o critica ei si ce raspuns DUR si USTURATOR le-a dat sotia lui Andi Moisescu

Sotia lui Andi Moisescu a tinut sa ii multumeasca celei care i-a creat tinuta din imagine si a facut-o printr-un mesaj in limba engleza, fapt care i-a indignat pe niste fani de-ai ei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere“That’s a two-in-one kind of dress. Gives you an awesome look and a goddess feeling. Made by wonderful Maria Lucia Hohan. (Este o rochie doi in unu. Iti ofera un look minunat si te face sa te simti ca o zeita. Creata de minunata Maria Lucia Hohan, n.r.)”, a scris Olivia Steer, în descrierea imaginii, pe pagina ei de Facebook.

Unii dintre prietenii ei virtuali au fost indignati de faptul ca a scris in limba engleza sinu au ezitat sa o taxeze.

“De aceea suntem romani doar de 1 decembrie. De aceea purtam tricolorul doar pe 1 decembrie. De aceea vorbim limba stramosilor nostri doar pe 1 decembrie. NU M-AM NASCUT ROMAN CA SA FOLOSESC GOOGLE TRANSLATE in dialog cu romanii mei”, i-a scris un amic de pe reţeaua de socializare.

Olivia Steer a ripostat imediat: “Pe pagina mea, vorbesc prietenilor mei de pretutindeni. Cand geto-daca veche va deveni limba de circulatie internationala, o voi folosi, negresit! (…) Adevaratii mei prieteni accepta ca pe pagina mea eu fac regulile si nu simt sa ma urecheze in public daca nu sunt de acord cu ele”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate