Olivia Steer s-a schimbat? Mesajul transmis unei admiratoare despre vaccinul pentru coronavirus

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, este una dintre vedetele implicate, de ani buni, în campania anti-vaccinare. Numai că, acum pare că vedeta și-a schimbat discursul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Olivia Steer s-a implicat până acum în mai toate discuțiile legate de vaccinare, fie că era vorba despre imunizarea în cazul gripei, fie de vaccinarea obligatorie.

O aprigă luptătoare în campaniile anti-vaccinare, Olivia Steer, așa cum bănuia toată lumea, a început să fie întrebată acum,de diverse persoane, ce părere are despre coronavirus și dacă sfătuiește lumea să se vaccineze în cazul în care va apărea un ser îmmpotriva COVID-19. De data aceasta însă, Olivia Steer este categorică. ”Nu sunt medic, nu dau sfaturi”, este mesajul tranșant al soției lui Andi Moisescu de fiecare dată, în ultima perioadă, când e întrebată despre vaccinare.

Citeste si: Olivia Steer susține că a găsit leacul împotriva coronavirusului. Se poate prepara acasă, din câteva ingrediente

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Olivia Steer și-a închis paginile de socializare după discuția cu medicul Mihai Craiu

Olivia Steer a avut la o emisiune tv, în martie 2019, o discuție cu medicul Mihai Craiu pe tema vaccinări. După mulți ani în care Olivia Steer  și-a expus părerile despre vaccinuri fără a avea o discuție directă cu un specialist, dr Mihai Craiu a reușit să o pună la punct pe soția lui Andi Moisescu, cu argumente!

Citeste si: Olivia Steer se judecă pentru averea moştenită de la familia sa! Soţia lui Andi Moisescu se luptă în instanţă pentru 30 de hectare de teren, care includ o pădure şi o păşune!

Citeste si: Dr. Mihai Craiu: De ce se protejează medicii cu ochelari! Măștile nu sunt suficiente, virusul se poate transmite și prin ochi! Cum te protejezi eficient

Deși venise să citeze din studii și cărți, Olivia Steer a fost desființată cu argumente de celebrul medic pediatru.”Diferenţa dintre noi doi e că eu nu am nevoie de cartea aia ca să ştiu ce scrie în ea, pentru că eu mă confrunt zi de zi la spital cu pacienţii care au aceste probleme“, a replicat medicul Mihai Craiu.

După respectiva emisiune, soția lui Andi Moisescu a fost asaltată cu numeroase comentarii ironice atât pe pagina oficială, cît și pe profilul personal de Facebook. Așadar, ea a decis să își închidă, pentru o bună perioadă, paginile de pe rețeaua de socializare.

 Acum,  revenită în mediul online, Olivia Steer pare că și-a schimbat total discursul. Deși, postează în continuare diverse studii sau articole care arată cât de nocive sunt vaccinurile, Olivia Steer este fermă atunci când i se cere să dea sfaturi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluirile Oliviei Steer: ”Am fost furată de o colegă, pe care o credeam prietenă!”

Cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer! Câştigurile din afacerile lui Andi sunt fabuloase!

Ce se întâmplă între Andi Moisescu și soția lui, Olivia Steer: „Abia mai trec pe acasă!”

Cât a încasat medicul care a făcut-o praf pe Olivia Steer de la producătorii de vaccinuri și companiile farmaceutice? Mihai Craiu spune că sumele au fost de ”două-trei sute de...

Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cade părul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies