Olivia Steer s-a vaccinat? Ce răspunde soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer, una dintre cele mai aprige  contestatare a vaccinării, a reușit să agite din nou spiritele.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Invitată într-o emisiune tv, Olivia Steer a avut o discuție contradictorie cu dr Mihai Craiu, un reputat medic pediatru. Acesta a reușit să îi demonteze punct cu punct argumentația în favoarea evitării vaccinurilor.

În emisiune, Olivia Steer a vorbit și despre cei doi copii pe care îi are cu Andi Moisescu.

fara descriere

Întrebată dacă a fost vaccinată şi dacă, la rândul ei, şi-a vaccinat copiii, soţia lui Andi Moisescu a mărturisit: „Informaţiile cu caracter medical sunt confidenţiale şi au caracter secret dintr-un motiv anume. Eu nu sunt medic, în primul rând. Tot ce spun pot să argumentez. Eu sunt împotriva unor substanţe pe care specialişti, cercetători ştiinţifici, spun că nu ar avea ce să caute în vaccinuri“.

Citeste si: Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre tragedia din familia ei: „A murit când Alex avea cinci ani”

Citeste si: Olivia Steer a mărturisit de câți ani nu a mai fost la doctor! Îți vine să crezi?

Citeste si: Olivia Steer, criticată că și-a făcut vaccinul antigripal în bucătărie: ”Puneți imediat vaccinul ăsta de la Steer la un mujdei”

 

Olivia Steer și-a vaccinat copiii?

 „O concluzie ar fi că, înainte de a vaccina, ar fi bine să informaţi părinţii cu privire la toate riscurile şi să vă asumaţi răspunderea că, dacă cumva copilul păţeşte ceva, răspundeţi penal şi civil pentru daunele provocate familiei“, a încheiat Olivia Steer. Nu este prima data când Olivia Steer nu spune clar dacă băieții ei au fost sau nu vaccinați.

Pe de altă parte, Olivia Steer a mărturisit că și-a alăptat copiii. ”Sunt o mamă care și-a alăptat copiii 3 ani de zile, pus cap la cap”, a spus soția lui Andi Moisescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate