Olivia Steer, umilită de autorități din cauza unei moșteniri uriașe! Vedeta e foc pe primar: a cerut să fie amendat cu 1.000 euro pe zi. Dezvăluiri exclusive

Olivia Steer se luptă de mai bine de aproape un deceniu pentru o moștenire în comuna Căuaș, județul Satu Mare.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Familia Oliviei Steer se află într-o situație cu totul ciudată. Vedeta este, pe hârtie, o femeie bogată, pentru că din 2013 a câștigat o moștenire de 30 de hectare (teren arabil și pădure) în comuna Căuaș din Satu Mare.

În realitate, Olivia și rudele ei nu au primit nimic, deși au la mână o decizie definitivă și irevocabilă.

Familia Oliviei crede că că primăria își bate joc de a

Situația este cu atât mai bizară cu cât autoritățile locale recunosc decizia judecătorilor însă, susțin ei, nu pot s-o pună în aplicare pentru că terenul respectiv nu mai poate fi retrocedat în natură. Ele susțin că nici nu pot oferi un alt teren la schimb, pentru că acesta pur și simplu nu există.

Cum timp de 7 ani nu s-a rezolvat în nici un fel această situație, familia Oliviei Steer a depus o nouă acțiune în instanță, solicitând chiar o amend de 1.000 de euro pe zi pentru primarul din Căuaș pentru fiecare zi de întârziere a punerii în aplicare a deciziei de retrocedare.

În plus, a arătat avocatul familiei, deși primăria le-a transmis că nu sunt terenuri disponibile pe raza localității, aceeași instituție a decis în 2016 concesionarea unor terenuri pentru locuitorii acesteia.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Olivia Steer, reacție neașteptată după ce Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Citeste si: Adina Alberts, altercație cu un bărbat nervos! ”Ce-o să faceți, puneți balcoane?” Răspunsul care l-a liniștit total pe individ

Vedeta continuă războiul

Interesant este că instanța a dat dreptate autorităților din Satu Mare, considerând că acestea au procedat corect în relație cu familia Oliviei Steer. Instanța a constatat că pe raza localității nu sunt terenuri disponibile pentru punerea în posesie a reclamanților, aceștia pot solicita despăgubiri, conform deciziei inițiale a instanței.

Evident, soluția nu a mulțumit-o pe Olivia Steer.

Procesul pe fond s-a încheiat în luna martie, însă Olivia și rudele ei au făcut apel, dosarul mutându-se la Tribunalul din Satu Mare. Următoarea înfățișare va avea loc la începutul lunii decembrie. Sunt aproape zece ani de când vedeta de televiziune și rudele ei încearcă să intre în posesia moștenirii din județul Satu Mare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un celebru blogger, replică dură pentru Cristian Tudor Popescu în ”războiul” cu Cristi Puiu

Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care a avut loc în urmă cu puțin timp: „Regret profund...”

Andrei Ștefănescu a chemat o gravidă în studio, la 10 zile după ce s-a vindecat de COVID-19! Artistul face emisiuni în direct

Horoscop Zilnic Marți 18 Mai 2021: Berbecii vor avea parte de foarte multe provocări, Leii au ceva probleme în relația cu partenerul

Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

VIDEO EXCLUSIV/Lidia Buble nu mai suportă să stea în casă. S-a mutat la o terasă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies