Oltin de la Exatlon şi-a pus hamuri şi a tras o greutate uriaşă după el! A lăsat-o mască pe Mariana Nenu: ”Wow, ce puternic eşti!” VIDEO

La un antrenament în sala de forţă, Oltin de la Exatlon şi-a pus hamuri şi a tras o greutate.

Autor: Matei Vaihan

Recent, Oltin de la Exatlon şi-a pus hamuri şi a tras o greutate. El a fost filmat în timp ce a făcut câţiva paşi trăgând câteva greutăţi de halteră legate de acele hamuri groase care erau prinse după umerii săi.( vezi când a fost bătut Oltin de militari)

Oltin de la Exatlon şi-a pus hamuri şi a tras o greutate: "U n antrenament intens, care solicită tot corpul”

“Este unul din aparatele mele favorite de la sală, este ideal pentru un antrenament intens, care solicită tot corpul”, a explicat Oltin Hurezeanu. Fosta sa rivală de la Exatlon 1, Mariana Nenu, a fost uimită: ”Wow, ce puternic eşti!”.

Oltin de la Exatlon şi-a pus hamuri şi a tras o greutate. La Exatlon nu a fost în formă

La sală, Oltin de la Exatlon şi-a pus hamuri şi a tras o greutate. La Exatlon sezonul 1, Hurezeanu a fost des ironizat de Faimoşi şi de Războinici pentru faptul că nu se descurca grozav pe trasee.

„Eu am o condiţie mai veche, o boală…am nişte probleme cu spatele şi nu prea pot să alerg şi să sar şi oricât am încercat să îmi depăşesc limitele, lucrurile revin şi se vede pe traseu diferenţa mare”, a mărturisit Oltin după ce a părăsit Exatlonul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oltin de la Exatlon este un alpinist desavarsit! Uite-l cum se catara pe stancile din Piatra Craiului!

Oltin si Oncescu, gest incredibil pentru o fetita cu o boala crunta! Mama micutei este distrusa: "Pentru mine a fost un soc"

Oltin Hurezeanu a fost in Piata Victoriei in timpul "jandarmeriadei"! Fostul concurent de la Exatlon critica actiunea dura a fortelor de ordine

Horoscop Zilnic Joi 21 Octombrie 2021: Peştii vor primi nişte veşti foarte bune, Racii se vor confrunta cu sentimente ieșite din comun

VA FI TOTAL INTERZIS în România! Klaus Iohannis a decis. Reguli obligatorii în România (SURSE)

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ARDE ROMÂNIA! Casa Domnului, mistuită de flăcări. Intervin zeci de pompieri

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies