LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Omul care a reușit să sperie globul. 423 de oameni sunt suspecți de coronavirus. Cum arată cel care riscă 15 ani de închisoare

Luca Singerman, fost jucător de rugby, riscă 15 ani de închisoare. Din cauză că a răspândit coronavirus, 423 de persoane trăiesc coșmarul vieții lor.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Omul care a reușit să sperie globul. 423 de oameni sunt suspecți de coronavirus


In articol:

Luca Singerman a ales să călătorească pe un vas alături de 423 de persoane spre Argentina, chiar dacă avea simptome caracteristice noului coronavirus.

Citeste si: Lupta împotriva COVID-19. România se pregătește de scenariul 4. Ce presupune asta

Citeste si: Sefa sectiei ATI de la spitalul Gerota, in stare grava! Alida Moise, infectata cu COVID-19 de fostul ofiter MAI

Citeste si: Probleme mari pentru Anamaria Prodan! Fata ei cea mică a rămas blocată în America din cauza coronavirusului! ”Sunt foarte îngrijorată”

Luca Singerman a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și acum riscă până la 15 ani de închisoare. Conform publicației Ole, fostul rugbist a călătorit din Uruguay în Argentina fără să anunțe autoritățile și a fost testat în Buenos Aires și rezultatul a fost pozitiv. Astfel, toți cei 423 de oameni care s-au aflat pe vas alături de ei sunt suspecți de coronavirus.

Între 3 și 15 ani pentru că a răspândit coronavirus

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost internat de urgență în Sanatorul Agote, acolo unde primește îngrijiri medicale specifice împotriva noului coronavirus și acesta ar putea primi între 3 și 15 ani de închisoare pentru că nu a anunțat autoritățile că are simptome caracteristice COVID-19.

Omul care a reușit să sperie globul. 423 de oameni sunt suspecți de coronavirus

Deși a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Luca Singerman a încercat să se apere în fața celor care îl acuză că i-a pus în pericol pe ceilalți 423 de oameni care au călătorit alături de ei și a susținut că el și grupul său de colegi au stat 14 zile în carantină înainte să plece spre Buenos Aires.

Citeste si: Scandal URIAȘ în familia lui Florin Cîțu! Tatăl ministrului de finanțe se războiește cu primarul PNL din sat: ”Îmi fac singur drum și după aia pun statul să plătească!” EXCLUSIV

Citeste si: Costin Gheorghe, a 12- a zi în autoizolare din cauza epidemiei de coronavirus! ”Mă simt cu adevărat captiv”

În Argentina au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus 589 de persoane, dintre care 12 au murit.

Omul care a reușit să sperie globul. 423 de oameni sunt suspecți de coronavirus

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate