Omul-cheie în lupta cu COVID-19, acuzat că ține ”la secret” o vilă și o mașină! Nelu Tătaru, noul Ministru al Sănătății, un chirurg ”modest” doar pe hârtie?

Nelu Tătaru, noul Ministru al Sănătății, a fost acuzat că nu și-a trecut în declarația de avere o vilă și o mașin de lux.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Nelu Tătaru, noul Ministru al Sănătății, omul desemnat să fie în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, a fost acuzat că-și ține la secret o bună parte din avere. Fostul senator ar fi locuit, susține presa locală, într-o vilă impozantă la intrarea în Huși, care însă nu apare în declarația lui de avere. Imobilul ar avea inclusiv piscină interioară, scriau jurnaliștii de la Adevărul, iar aceasta era evaluată în 2016 la o jumătate de milion de euro. La fel se întâmplă și cu mașina cu mulți cai putere, un Toyota Land Cruiser, fotografiat de jurnaliști în curtea spitalului municipal. Nici aceasta nu s-a regăsit vreun moment în declarația lui de avere.

fara descriere

Citeste si: Coronavirus. Toată populația Bucureștiului va fi testată! Anunțul autorităților

Citeste si: Cum te poți distra în carantină? Geanina Ilieș are răspunsul: „Vă las aici o secvență...”

Citeste si: Cine este Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății! Cum a ajuns medicul chirurg din Huși să lupte cu epidemia de coronavirus

Nelu Tătaru este chirurg la bază iar soția lui este acționar la o societate care deține un lanț de farmacii. Atât vila cât și mașina ar fi fost achiziționate pe firmă, acesta fiind și motivul pentru care nu s-au regăsit în declarația de avere. În schimb, Tătaru și-a trecut în acest document două apartamente, dintre care unul este achiziționat de la ANL.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Fotografii: Adevărul, BZV.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate