Omul de afaceri Dan Cămârzan scapă de închisoare, după ce și-a ucis bunica

Ce se întâmplă în aceste momente cu omul de afaceri Dan Cămârzan.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Decizie neașteptată în cazul milionarului care și-a ucis bunica în urmă cu câteva luni. Dan Cămârzan scapă de închisoare, la numai trei luni de când și-a omorât bunica în vârstă de 93 de ani. A doua zi după comiterea teribilei fapte, omul de afaceri din Brașov a fost arestat preventiv.

Îu urma unei expertize, s-a constatat faptul că bărbatul nu avea discernământ în momentul comiterii faptei, astfel că va fi eliberat din închisoare și mutat într-un spital de psihiatrie.

Citeste si: Acuzații șocante la adresa unui șofer de microbuz școlar, de lângă Caracal: „A pupat-o, a luat-o de fund, a întrebat-o dacă are iubit şi i-a spus c-o învaţă el...“

Citeste si: O femeie furioasă, închisă într-o celulă, a dat atât de tare cu piciorul într-o ușă, încât l-a rupt! Ce reacție au avut polițiștii VIDEO

Citeste si: Excavator, adus la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a săpa curtea

Tribunalul Brașov a revocat măsura arestării preventive, care a fost luată împotriva omul de afaceri și a dispus, în schimb, internarea sa forțată.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov - Serviciul de Investigaţii Criminale", preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dan Cămârzan, cunoscut pentru excentricitățile sale

Afaceristul braşovean Dan Cămârzan, implicat în imobiliare, a fost inclus, în 2010, în topul Forbes, cu o avere estimată la peste 29 de milioane de euro. În 2017 a intrat în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat "I am God". În trecut, era vestit pentru extravaganţele sale. În urmă cu circa 10 ani, era cunoscut drept "regele litoralului". Zbura cu elicopterul până la mare şi făcea diverse excentricităţi. La un moment dat, a plătit chiar şi 15.000 de euro pe o sticlă de şampanie. Asta până când a aderat la o sectă și şi-a schimbat înfăţişarea şi s-a transformat total. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate