Omul de afaceri Remus Rădoi, despre disparițiile din Caracal: „Fetele sunt moarte”

Controversatul om de afaceri Remus Rădoi a vorbit despre cele două fete dispărute în Caracal, Alexandra și Luiza.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La fix trei săptămâni de când polițiștii au descins în locuința lui Gheorghe Dincă și au găsit mai multe oase umane, precum și alte detalii că bărbatul ar fi sechestrat-o pe Alexandra Măceșanu, Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției adolescentei, afirmă că după părerea lui fetele nu mai sunt în viață.

„Studiind profilul criminalului pare-se că la momente de criză ar fi capabil să scape de victimă, în condițiile în care victima arată clar o lipsă de cooperare și capacitatea de a da informații către organele de anchetă în cazul în care ar fi scăpat de la dumnealui.

Or, în situația în care se pornise deja acea presiune mediatică, probabil criminalul a simțit pericolul și a trecut la lichidarea ei”, a spus Remus Rădoi, în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu i-a dat de gol infidelitățile: „Cel mai josnic om...”

Citeste si: Reacția mamei Luizei Melencu, după ce a aflat de activitatea stranie pe contul de Whatsapp al fiicei

Citeste si: Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook este putred de bogat! Constantin Cârciumaru s-a lăudat cu performanţele sale

În plus, Remus Rădoi nu exclude ca Gheorghe Dincă să fi avut complici, mai ales după ce s-a aflat că a stat o bună perioadă de timp în Italia și chiar s-a vorbit despre implicarea sa în această țară în traficul de carne vie.

„Având în vedere trecutul dumnealui și faptu că se pare că pe zona Italia a acționat într-o formă de grup organizat, e adevărat restrâns, este posibil ca și aici să fi avut terțe persoane cu care conlucra, dar momentan date certe nu există”, a adăugat Rădoi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate