Operație de cezariană cu emoții pentru Deea Maxer! Dinu, primele declarații: "Deea a sângerat!"

Deea Maxer a născut!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

deea maxer


In articol:

UPDATE: Deea Maxer a născut astăzi o fetiță. Operația de cezariană a fost cu mici complicații, după cum a povestit Dinu Maxer, astăzi, la Teo Show.

În timpul nopții, Deei Maxer i s-a rupt apa. Graviduța a fost transportată la spital și, după o operație de cezariană cu emoții, a născut o fetiță sănătoasă

 

"Deea e bine, Maisa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea. La 2:30, Deea m-a strigat: Dinu, s-a rupt apa. N-a fost atât de simplu. Operația s-a întâmplat la 6 dimineața. A sângerat! Deea are problemă cu varicele interne, pentru un chirurg e o mare provocare. A fost cu emoții! Acum totul e bine! S-a născut la 6:50. 3,2 kilograme, înălțimea nu o mai știu. M-au năpădit lacrimile! Totul e în regulă. Intervenția a fost serioasă! Acum, la 8, s-a terminat. A durat cam o oră și jumătate totul. Două ore am stat lângă ea și am ținut-o de mâna. Deea o pupa încontinuu, a fost cu emoții mari! Nu știu să spun cu cine seamănă!", a declarat Dinu Maxer la Kanal D.  

dinu maxer

Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer, a devenit mămică!

Deea Maxer a născut o fetiță!

Deea și Dinu Maxer sunt de două ori părinți. Artista a născut în urmă cu puțin timp o fetiță. Deea Maxer și soțul ei, Dinu, sunt părinții unei fetițe, proaspăt venită pe lume, și ai unui băiețel, Andreas, în vârstă de 8 ani.

deea maxer si dinu maxer

Imagini în premieră și detalii în exclusivitate despre bebelușul Deei Maxer, astăzi, de la ora 15, la Teo Show. În exclusivitate în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, telespectatorii au aflat informații de ultimă oră despre mămica Deea Maxer și fetița ei.

Citeste si: Războiul gravidelor celebre! Deea Maxer a desfiinţat-o pe Christina Ich! "Joci rolul "fecioarei"! Vezi de ce a atacat-o atât de dur pe frumoasa vedetă! EXCLUSIV!

Citeste si: Deea și Dinu Maxer au ales mobila pentru camera fetiței! Ce pătuț va avea bebelușa

Citeste si: E fetiță sau băiețel? Deea și Dinu Maxer au anunțat sexul şi numele bebelușului lor

 

"Am poftit în perioada aceasta la corcoduşe şi caise verzi, cu sare. Am şi postat pe facebook la un moment dat şi am avut parte de o super-surpriză. Câţiva vecini au venit sa-mi aduca la uşa corcoduşe şi pe aceasta cale le mulţumesc mult încă o dată. Mai mult decât atât, trebuie să vă spun că am cantat, recent, în judeţul Brăila, la zilele unei comune şi mi-au adus şi acolo oamenii corcoduşe şi caise. M-am simţit extraordinar", spunea Deea Maxer, în timpul sarcinii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate