Opt ciudatenii despre alimentele pe care le consumi zilnic! Habar nu ai ce bagi in gura! Vezi despre ce este vorba!

Specialistii americani au creat o lista cu cele mai interesante ciudatenii legate de alimentele pe care oamenii le consuma zilnic.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDesi unele se presupune ca ar fi fara grasimi sau produse ce dauneaza, lucrurile nu sunt deloc asa.

1. Fructele din supermarket au mai multe vitamine si nutrienti decat cele produse de fermierii locali. Totul tine de depozitarea lor dupa ce au fost culese, lucru ce se intampla mai bine in cazul supermarket-urilor.

2. Mancarurile pe care scrie - kalooga_36441" fara grasimi", de fapt contin. Intr-adevar cantitatea este mica, de 0,5 spre zero, dar cu siguranta ca aceste grasimi pot afecta anumite persoane.

3. Cafea decofeinizata nu contine cofeina? Fals. Toate cafelele contin cofeina, doar ca aceasta cantitate difera de la un produs la altul.

4. Tonul la cutie contine mai mult mercur decat oricare altul. Speciile din care se obtine carnea pentru conservele de ton sunt toxice si contin extrem de mult mercur. Conform specialistilor, somonul are mai putin mercur decat tonul

5. Sucul de fructe are mai multe calorii decat o COla. O sticla de suc natural are in medie 115 calorii, mai mult decat o cola care are doar 95.

6. Legumele gatite pot fi mai nutritive decat cele crude. Totul depinde de ce tip de legume folosesti si de metoda in care acestea sunt gatite.

7. Produsele din cereale nu sunt 100% cereale. In pachetelee de grau sau malai nu exista intodeauna 100% produs natural. Aceste lucruri pot duce la boli ale inimii

8. Adaugarea de grasimi la salatele de cruditati poate aduce un beneficiu sanatatii tale. Acest lucru ajuta corpul sa absoarba mai bine nutrientii din alimente.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate