Opulența e la ea acasă! Nelson Mondialu' își etalează apartamentul și bijuteriile de lux

Nelson Mondialu' a devenit, incontestabil, o celebritate pe YouTube, mai ales de când a hotărât să le arate fanilor tot ce face el.

Distribuie pe:

fara descriere

Lipsă de fani și abonați nu are, aparițiile lui fiind dintre cele mai colorate.

Printre ultimele vloguri postate de Nelson, se numără cel în care își arată apartamentul ”model new 2020, tapetat cu pulbere”, dar și obiectele de lux pe care le deține, cum ar fi ceasul Rolex, sau brătara ”babană”.

fara descriere

”Sunt un om în valoare de un milion două sute de mii de euro”, le transmite Nelson Mondialu` atât prietenilor, cât și dușmanilor săi.

Imaginile care apar în vlog surprind o mică parte din apartamentul decorat interesant al interlopului. Însă se poate observa că în încăperea unde a filmat Nelson predomină roșu, portocaliu și auriu, mobilierul fiind și el ales atent pentru a se potrivi cu restul obiectelor.

Citeste si: Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşii care nu postează rugăciuni pe facebook: „În Biblie spune "vă voi nega în fața Tatălui meu la porțile cerului”

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete a fost dărâmat de Sărbători! Un cântăreţ de muzică populară care îi este amic are cancer, iar Mugurel Sfetcu se implică pentru strângerea banilor de tratament!

Citeste si: Alex Velea îi dă replica lui Abi Talent, după ce l-a umilit public: „Când l-am văzut la cinema pe papițoiul ăsta am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane”

fara descriere

Frica cea mai mare a lui Nelson Mondialu'

Nu de mult, Nelson a împărtășit fanilor săi care este cea mai mare temere a sa, și anume, dentistul. Problemele cu dantura nu i-au dat pace multă vreme, de fiecare dată amânând vizitele la dentist.

Până la urmă nu a mai avut de ales, și-a luat inima în dinți și a demarat operațiunea "dantura".

”Mor de frică. Nu mai pot de frică. Este nevoie să scoată cinci dinţi dintr-o dată. Prin ce chinuri o să trec. Să ştiţi că dacă mor de frică v-am iubit pe toţi. Am crezut că trăiesc până împlinesc 99, dar uitaţi că frica mă dărâmă. Nu apuc să fac Crăciunul cu doi dinţi în gură”, a mărturisit Nelson pe canalul său de Youtube.

fara descriere

Totuși, operațiunea a fost dusă la bun sfârșit, astfel că la final de an Nelson Mondialu' s-a afișat cu o dantură perfectă, chiar și starea de spirit fiind diferită.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate