Orange, Altex, Cel.ro si Oktal.ro se alatura campaniei Black Friday! Uite ce reduceri aplica produselor la promotie!

"Black Friday" este un eveniment important de shopping din Statele Unite care marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin intermediul unor reduceri semnificative in ultima zi de vineri a lunii noiembrie.

Distribuie pe:

fara descriereEvenimentul a fost preluat si in Romania, iar anul acesta are loc pe 23 noiembrie, dar si in jurul acestei date.

Pe langa companiile care au participat la promotii anul trecut, in 2012 se alatura si Orange, Altex, Cel.ro si Oktal.ro.

Orange, numarul 1 pe piata locala telecom, desfasoara in perioada 19-25 noiembrie campania numita "Black Week" pe www.orange.ro, unde cumparatorii pot gasi reduceri de pana la 90%.

"Timp de 7 zile, vizitatorii paginii www.orange.ro isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu o reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, vor putea alege dintr-o gama larga de accesorii si gadgeturi precum casti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri etc. Produsele vor avea până la 90% reducere şi vor putea fi achizitionate exclusiv online, in limita stocului disponibil, de catre vizitatori, indiferent daca sunt sau nu clienti Orange", spune un anunt Orange.

Altex, cel mai mare retalier de electronice, electrocasnice si produse IT, promite reduceri de pana la 70% la unele produse din categoriile IT, televizoare, electrocasnice mari, smartphone-uri, electrocasnice mici, entertainment si gaming.

Si retailerul online cel.ro se alatura campaniei si este gata sa faca fata unui trafic cu pana de 10 ori mai mare ca de obicei. Vor exista promotii la toate categoriile de produse, dar in principal la laptop-uri, tablete si televizoare LED, spune Tiberiu Pop, director general, pentru Ziarul Financiar.

Oktal.ro, un alt retailer online, isi anunta participarea la Black Friday si are in promotie in jur de 20 de produse pentru care reducerile vor fi in general de peste 50%, a precizat pentru Ziarul Financiar Dan Dumitrescu, Director General al magazinului online.

In 2011 vanzarile in ziua de Black Friday au depasit 10 milioane de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate