Orasul in care aerul nu mai este respirabil! Poluarea este atat de mare incat oamenii sunt in pericol!

novalue

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereLocuitorii orasului Shanghai sunt in pericol. Ultima evaluare a agentiei oficiale de monitorizare a poluarii aerului arata ca prezenta particulelor periculoase pentru om a ajuns la nivelul 477, in timp ce limita admisa de Organizatia Mondiala a Sanatatii este de cel mult 20.

fara descrierePotrivit adevarul.ro,  reziduurile producţiei industriale, gazele de eşapament şi particulele apărute în urma arderii cărbunilor formează un strat gros de smog ce a fost lăsat să acapareze suprafeţe tot mai mari. Oraşul a devenit un loc periculos pentru oameni, fiecare gură de aer fiind încărcată cu substanţe nocive.

fara descrierePe site-ul oficial al guvernului chinez scrie ca aerul este atat de poluat incat locuitorii orasului sunt supusi la un risc crescut de boli cardiopulmonare.

Autoritatile le-au recomandat rezidentilor sa evite pe cat mai mult posibil sa petreaca timp in aer liber, au ordonat închiderea şcolilor şi sistarea activităţilor de construcţie, vineri, deoarece oraşul este afectat de unul dintre cele mai grave fenomene de poluare. Vizibilitatea a fost redusă la doar câţiva metri, ceea ce a dus la întârzieri ale curselor aeriene

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate