Orbit de gelozie, Ali recurge la gesturi extreme! Vezi in aceasta seara un nou episod dramatic din "Tradarea", de la 20.00, la Kanal D

Hikmet o cere in casatorie pe Cemile, promitandu-i ca ii va fi tata copilului pe care aceasta il asteapta de la fostul ei sot. Ali asista la momentul cererii in casatorie si sare, dominat de gelozie, sa-l bata pe barbat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereCemile si Hikmet se casatoresc intr-un decor modest si vesel in curtea casei acesteia, unde ii au alaturi pe toti cei dragi. Ali priveste din umbra desfasurarea evenimentului si fierbe de furie.

Petrecerea este intrerupta brusc de catre Ali care trage doua gloante in aer, speriind pe toata lumea. Ali este mai hotarat ca niciodata sa-l omoare pe Hikmet si indreapta arma catre acesta. Mete vrea sa intervina pentru a-si impiedica tatal sa provoace o tragedie.fara descriere

Dominat de setea razbunarii, Ali o ameninta cu pistolul pe Cemile, sub privirile ingrozite de spaima ale copiilor lor.

Cum va reactiona Ali cand va constata ca a pierdut-o definitiv pe fosta sa sotie si ce se va intampla cu Cemile, veti putea afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20:00!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate