Oreste a aflat ca Mircea Badea si Carmen Bruma vor fi parinti: "Ii urez ca venirea acestui copil să-i aduca..." Afla continuarea aici

Se pare ca jignirile pe care le-a primit din partea lui Mircea, prietenul lui de o viata, nu l-au facut pe Oreste sa ii poarte pica. Din contra, acesta i-a urat toate cele bune.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: Ring"Dincolo de diferendele noastre de opinie, de ceea ce ne desparte la nivel de filosofie politică şi socială, eu mă bucur foarte mult pentru Mircea Badea. În viaţa fiecărui om, apariţia unui copil e un prilej de reflecţie profundă cu privire la viitorul ţării în care va creşte acest copil. Un plus de maturitate şi înţelepciune, venite odată cu naşterea unui copil, nu strică nimănui. Dacă el se va schimba, nu pot şti decât Dumnezeu şi subiectul în cauză. Eu nu pot să declar decât că mă bucur foarte mult şi că îi urez ca venirea acestui copil să-i aducă maturitate, înţelepciune şi multă bucurie, şi poate cu ocazia asta să reflectăm cu toţii mai profund asupra viitorului", a declarat, pentru "ring", Oreste Teodorescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate