Oreste, audiat la DIICOT Ploiesti in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri"! Prima reactie a vedetei TV

Oreste Teodorescu fost prezent, luni, la sediul DIICOT Ploieşti, unde a fost audiat în dosarul drogurilor pentru vedete.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Oreste Teodorescu a spus, luni, la ieşirea din sediul DIICOT Ploieşti, unde a fost audiat timp de aproape o oră, că nu are nicio legătură cu persoanele implicate în dosarul drogurilor pentru vedete, arătându-se revoltat că numele lui a fost implicat în acest dosar.

„Nu am absolut nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz, nici cu persoanele, nici cu consumul, nici cu maneliştii, nici cu creatorii de modă. Nu am. Nu cumpăr, nu consum droguri nici de risc, nici de mare risc, nici de risc cotrolat”, a spus Oreste Teodorescu.

Întrebat de jurnalişti cum a ajuns numele lui în acest dosar, jurnalistul a spus că nu ştie, dar odată ce a răspuns întrebărilor procurorilor, „şarada” a luat sfârşit.

„Nu mi s-a comunicat. Mi s-a spus că până nu se încheie cercetările, anumite informaţii nu pot fi făcute public. Eu îi cred pe procurori, cred Poliţia Judiciară. Odată cu această declaraţie, prezenţa mea, participarea mea la această şaradă a luat sfârşit. Este decizia lor (a procurorilor – n.r.). (...) Dacă eram suspect, mi se făceau percheziţii, mă luau mascaţii, mă târau pe burtă. Neavând această calitate am venit să răspund la întrebarea: <Cunoaşteţi aceste persoane?> şi mi-au fost puse în faţă patru fotografii: o femeie şi trei bărbaţi, nu persoane publice. Nu le cunosc”, a mai spus Oreste.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate