Oreste isi face praf fostii colegi si trustul la care a lucrat: "Ma uit mirat si trist la ei ca se incapataneaza sa inteleaga ca..."

Fost angajat al lui Dan Voiculescu si fost prieten cu Mircea Badea, Oreste a inceput sa arunce cu noroi in cei care inca il apara pe patronul trustului Intact.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Odata cu micsorarea varanului intre peretii binemeritatei celule, se inchide un capitol urat,  chiar pestilential al istoriei noastre. Competentele sistemului de propaganda, manipulare si dezinformare post sovietic si-au depasit limitele valabilitatii. Ma uit mirat si trist la fostii mei colegi de trust care se incapataneaza absurd sa inteleaga ca otrăvirea spaţiului public nu se numeste presa.Puroiul a curs, buba trebuie sa se vindece.

Romania are nevoie de liniste si intelepciune, mai ales acum, intr-o atmosfera geopolitica atat de fierbinte. Breasla noastra jurnalistica se va solidariza in bine dupa ce, inevitabil, vuvuzelele sparte isi vor reduce decibelii. Ma doare sufletul pt fostii mei prieteni carora le inteleg disperarea, dar ma bucura nespus faptul ca Statul de Drept incepe sa-si intre in drepturi", a scris Oreste pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate