Organizatorii evenimentului rup tacerea!  "Seal a fost platit cu 150.000 de dolari ca sa stea in hotel, sa manance si sa bea! Il dam in judecata"

Organizatorii concertului lui Seal sunt inca socati ca artistul a anulat cu atata lejeritate evenimentul programat in seara asta la Sala Palatului! "150.000 de dolari s-au cheltuit pentru aducerea in Romania a cantaretului britanic" , sustine Adrian Georgescu, reprezentantul East European Events.###VIDEO4921##

Distribuie pe:

Autor: G.C.

"Am platit tot onorariul in avans, conform intelegerii,am pus la dispozitie echipei lui Seal tot ce s-a cerut si am si demonstrat ca Sala Palatului este o locatie sigura si perfect compatibila cu cerintele impuse de staff-ul cantaretului. Dar ei, de cand au venit, au cautat nod in papura. Mai intai, azi cand au ajuns la 10.00 la hotel, s-au vaitat ca nu sunt gata camerele, desi stiau foarte bine ca la ora 12:00 se face checkin-ul. Dupa aceea ne-au anuntat sec, ca din motive de siguranta, anuleaza concertul. Asta pentru ca au impresia ca suntem o tara din lumea a treia si aici totul e posibil", a declarat reprezentantul cunoscutei companii de organizari de evenimente".

fara descriereVezi in continuare motivele pentru care organizatorii concertului de la Sala Palatului sunt hotarati sa-l actioneze pe Seal in judecata si cum au incercat sa-l convinga pe artist, macar de dragul celor 2.000 de fani care au cumparat bilete, sa se razgandeasca!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate