Oribil! O tanara implicata intr-un accident auto a cautat ajutor la o casa din apropiere, dar a fost impuscata - Afla motivul halucinant

O tânără de 19 ani din Detroit a fost împuşcată în cap de proprietarul casei la care a sunat pentru a cere ajutor după un accident de maşină, scrie Detroit News.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereRenisha McBride a fost ucisă în urma unui incident ale cărui detalii sunt încă neclare. Tânăra a fost implicată într-un accident auto şi, ţinând cont că telefonul ei era descărcat, a sunat la uşa unei case din apropiere pentru a cere ajutor.

Persoana care a răspuns la uşă a împuşcat-o pe tânără în cap. Glonţul a intrat prin ceafă ceea ce înseamnă că tânăra părăsea veranda casei în momentul în care a fost împuşcată. Familia este în stare de şoc şi suspectează că atacul a fost unul rasial, tânăra fiind de culoare.

"A împuşcat-o în cap...pentru ce? Pentru că a sunat la uşă. Dacă se simţea ameninţat ar fi putut să sune la poliţie. Mi-a ucis nepoata şi sper că va intra la închisoare", a completat femeia, conform realitatea.net.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate