Oribil! Un baietel de 4 ani a fost infometat de mama lui pentru ca era ocupata cu... sexul! Si-a neglijat copilul pentru barbati

Un baietel de patru ani cantareste numai 8,3 kg si asta din cauza faptului ca mama lui este mult prea preocupata de viata intima decat de el.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Copilul traieste in aceeasi casa cu parintii sai, doar ca baiatul este tinut intr-o incapere de dimensiuni foarte mici, asemenea unei debarale. In jurul sau, atunci cand a fost ridicat de politisti, se aflau bucati de hartie igienica folosite, servetele si resturi menajere.

Mama copilului, in varsta de 24 de ani, il hranea pe sub usa inchisa a camerei in care baiatul traia. Cu toate acestea, femeia a recunoscut in fata anchetatorilor ca a gresit.

fara descriere“Am dat-o-n bara, am gresit. Stiu ca nu trebuia sa ma intereseze mai mult relatia mea decat situatia copilului meu”, a declarat ea pentru postul de televiziune Channel 9.

“Nu m-am preocupat de copilul meu asa cum ar fi trebuit, am fost prea ocupata cu sexul”, a mai adaugat femeia.

Odata intrat in ingrijirea medicilor, baiatul de patru ani, spun acestia, se afla la gradul 10 de deshidratare, la doar doua zile distanta de gradul 15, care l-ar fi adus in stare critica, informeaza stirileprotv.ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate