Orice obiect pierdut va putea fi recuperat de pe Internet!  VEZI cat de usor se procedeaza

Un sistem virtual de identificare si recuperare a obicetelor ratacite, activ in patru state europene, a ajuns in sfarsit si in tara noastra. E vorba de un site pe care vor putea fi gasite orice obiecte pierdute. Vor putea fi gasite cu doua conditii: sa poarte un cod de identificare si sa fie gasite de un binevoitor care sa vrea sa il dea inapoi si dupa care sa il declare pe un anumite site. Respectivul ar putea chiar sa primeasca o recompensa!

Distribuie pe:

In curand, in supermarketuri, chioscuri de ziare, in gari sau aeroporturi vor putea fi cumparate niste tichete ce vor contine o serie de identificare. Posesorul pastreaza unul si pe celalalt il ataseaza bagajului sau altor obiecte, genti, telefoane, bijuterii, ceasuri. Chiar si un animal de companie poate primi un cod de identificare! Daca ai ghinionul sa pierzi respectivul obiect trebuie sa intri pe Internet, pe siteul birouldeobiectepierdute.ro sau ro.bringmeback.eu, sa inscrii codul detinut si sa descrii bunul ratacit. De asemenea, cel care il va gasi  va putea sa inscrie codul de pe tichet, iar respectivul obiect va figura in baza de date cu datele de contact ale celui care l-a gasit.
Sistemul a fost prezentat azi, chiar in Gara de Nord, reprezentantii site-ului facand referire la bagajele de tren ratacite de proprietari. Costul unui tichet e de 5 lei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate