Otilia Bilionera se mărită cu un om de afaceri pe care l-a cunoscut acum nici un an! Cum a fost cerută de nevastă

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Otilia Bilionera se mărită cu un om de afaceri pe care l-a cunoscut în urmă cu mai puţin de un an.

Otilia Bilionera a fost cerută de soţie de iubitul ei afacerist, iar acum se pregăteşte să facă două nunţi. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Otilia a povestit cum a fost cerută de nevastă şi a dezvăluit de ce vrea să facă două petreceri de nuntă.

Citeste si: Fericire mare! Olitia Bilionera se mărită! Avem imagini cu inelul

Citeste si: Raluca Podea, atac la adresa lui Florin Pastramă! Ce dezvăluiri de senzație a făcut senzuala blondă despre bărbatul care s-a însurat cu Brigitte Sfăt ”Îi e frică să nu mă sune” EXCLUSIV

Citeste si: Ce a făcut Otilia Bilionera de cum a plecat din show-ul de la țară! Nu a mai rezistat

“L-am cunoscut la o petrecere în septembrie. Am ţinut legătura, am mai vorbit… Mi-a dedicat toată noaptea o piesă. E afacerist. Din prima clipă a fost o chimie destul de mare între noi. Suntem de nedespărţit. Am primit o rochie de mireasă cadou, dată de un primar din Turcia. E o rochie foarte specială, s-a lucrat două luni la ea. La un alt concert din Turcia am primit zestre. El este jumătate român, jumătate arab, din Liban. Noi vrem să facem două nunţi. Una arăbească şi una moldovenească”, a declarat Otilia Bilionera la TV.

fara descriere

Otilia Bilionera se mărită cu un om de afaceri pe care l-a cunoscut acum nici un an! Cum a fost cerută de nevastă

De ziua ei de naştere, Bilionera a fost cerută de soţie.

“Am avut un concert de ziua mea şi, imediat după ce am susţinut concertul, iubitul mi-a făcut surpriza. Nu a venit în genunchi pe scenă pentru că voiam să fie un moment doar al nostru, să nu ne facă poze fanii. M-a cerut în cameră. Împreună cu echipa am zis să ne retragem în cameră şi, în drum, m-a întrebat dacă sunt pregătită pentru o viaţă alături de el. Buchetul pe care l-am prins la nunta lui Brighi mi-a adus noroc. Echipa mi-a luat-o înainte şi el a început să mă întrebe. Apoi, a scos inelul. Toate echipa a fost ascunsă după perdele. Filma… A fost un moment foarte important pentru mine”, a explicat Otilia Bilionera.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate