Otilia Bilionera, show în club de striptease! Ce a făcut artista pe scenă și cum a înnebunit bărbații Video

Otilia Bilionera este una dintre cele mai curtate vedete de la noi din țară pentru recitalurile pe care le oferă, iar apariția ei pe scenă face ca inimile bărbaților să bată mai repede și datorită felului în care se prezintă în fața lor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

De curând, Otilia Bilionera a fost invitată să cânte într-un club de striptease din Centrul vechi al capitalei și, chiar dacă a făcut-o cu maximă discreție, ea părând să nu fie foarte încântată de ideea de a ține acolo un recital, s-a achitat la modul profesionist de ceea ce avea de făcut.

Citeste si: Otilia Bilionera, concert într-un club de striptease! Ce pretenții are artista

Citeste si: Primele imagini cu soțul Otiliei Bilionera! El este bărbatul pe care încearcă să îl țină la ”secret”

Citeste si: Otilia Bilionera s-a măritat după 7 luni de relație! Primele declarații despre nuntă: „Ne-am căsătorit la o moschee”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Iar pe scenă, frumoasa Otilia Bilionera a făcut un show de zile mari, ajutată de sanatoarele pe care le-a luat după ea, la concert, în clubul de striptease. Mai mult decât atât, fără să fie deloc inhibată, Otilia Bilionera s-a „echipat” corespunzător pentru evenimentul din locația cu pricina, reușind să facă furori printre bărbații prezenți la eveniment. Astfel, îmbrăcată în cele mai sexy ținute din garderoba ei de artistă, vestimentație care concura chiar și cu cele ale angajatelor din striptease-ul unde cânta, Otilia Bilionera a cântat și a dansat de-a klungul a mai bine de o oră, culegând toate privirile celor din jur.

fara descriere

Ba chiar mai mult, prinsă în febra show-ului Otilia Bilionera era să rămână la bustul gol, rochia mulată și scurtă fiind la un pas să cadă de pe decolteul siliconat al vedetei care, așa cum și-a obișnuit fanii, nu s-a mai chinuit să poarte și un sutien care să îi ascundă formele perfecte din dotare.

Otilia Bilionera s-a căsătorit religios cu un musulman

 

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă.

fara descriere

 Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adică tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre”, spunea Otilia Bilionera, încercând să țină secretă identitatea bărbatului care a cucerit-o.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate