Otilia și Veronica, înmormântate chiar acum! E copleșitor ce s-a întâmplat chiar la începutul ceremoniilor

Românca Otilia și italianca Veronica sunt înmormântate chiar acum împreună în Italia, după ce și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

În afară de Otilia și Veronica, în accidentul rutier și-a mai pierdut viața o prietenă a celor două, Souaad, de origine marocană. 

Un cântec pe care cele trei prietene obişnuiau să-l asculte împreună a deschis adunarea de rugăciune în memoria tinerelor, în cea mai mare sală de sport din oraş. Familiile, prietenii şi colegii de şcoală şi-au împărtăşit durerea, informează observator.tv.

Veronica era italiancă, Otilia - româncă, iar Souaad, de origine marocană. Toate aveau 22 - 23 de ani şi erau prietene inseparabile. Urmau să plece împreună într-o vacanţă în Spania. Le conducea la aeroport sora mai mare a lui Souaad. Călătoria s-a încheiat însă brusc, pe autostradă.

Opriseră maşina, probabil din cauza unei avarii, iar aceasta a fost pur şi simplu strivită de un camion. Doar Souaad a supravieţuit, cu răni grave. De-abia după câteva zile a aflat că nu avea să-şi mai revadă sora şi prietenele. Tragedia a şocat întregul oraş.

Primarul a decretat doliu în ziua funeraliilor, care, pentru Otilia şi Veronica, vor fi organizate în comun, la dorinţa familiilor. Drapelele vor fi coborâte în bernă pe toate sediile oficiale. Iar la ora înmormântării, localnicii, oriunde s-ar afla, vor păstra un moment de reculegere.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate