Vedete

Ovi a dat lovitura la inca un festival de renume! Pustoaica minune din Eforie, Roxana Cozma, a ridicat lumea in picioare la “Mamaia Copiilor” cu piesa lui!

Cantareata Roxana Cozm a interpretat in concurs melodia “Marea iubire”

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Lumea muzicala romaneasca a frematat, in weekend, la Constanta! Festivalul Mamaia Copiilor 2018 a atras un public numeros si, cum era de asteptat, a si adus multi telespectatori in fata micilor ecrane! Nici nu se putea altfel, intrucat cantaretii tineri care au concurat, cu varste cuprinse intre 13-15 ani, au facut senzatie cu vocile lor, dar si cu piese de mare calitate!

Dintre ei, s-a detasat Roxana Cozma, o abonata la premii de o asemenea amploare la nivel de adolescenti! Pustoaica minune din Eforie, care nu a implinit inca 15 ani, a impresionat spectatorii si, in special, juriul, cu prestatiile ei vocale senzationale la Sectiunea “Creatie”, dar si la “Interpretare”! (intra sa vezi ce cantareata de pe litoral este pe urmele Innei)

Ovi, succes la un festival muzical important dupa cativa ani de absenta! Ce priza a avut piesa lui la public

Drept dovada, Roxana avea sa castige doua premii, cele mai multe din competitia artistica, primul loc la Sectiunea “Interpretare” si locul al doilea la “Creatie”, cu melodia “Marea iubire”, compusa de cunoscutul Ovi Jacobsen! A fost de altfel o premiera si pentru cantautorul care locuieste de ani buni in Norvegia de a oferi o piesa unei adolescente, dar totul s-a dovedit a fi de bun augur! Prestatia de pe scena a micutei artiste a fost una incredibila, motiv pentru toti cei prezenti la fata locului sa o aplaude in picioare.

“Sunt extrem de bucuroasa ca am obtinut aceste premii! Este o confirmare a muncii mele! Ma simt onorata ca specialistii din domeniu m-au placut si mi-au acordat titlul pentru evolutia mea de tanar artist! Aceste distinctii ma motiveaza in permanenta si ma determina sa am incredere in mine si in viitorul meu. Imi place muzica, imi place sa cant si sper sa ajung, in curand, cu piesele mele, la sufletul tuturor”, a spus cantareata pentru WOWbiz.ro

Roxana Cozma a castigat deja toate concursurile de specialitate la care a participat. Astfel, dupa ce si-a adjudecat, anul trecut, Premiul I la Festivalul Mamaia Copiilor-Sectiunea Creatie, cu melodia  “In zbor”, ea a dat lovitura si o luna mai tarziu, la evenimentul muzical “Mamaia Music Awards”, unde a luat titlul de "Favorit Young Artist", apoi a fost premiata si cu trofeul “Sanremo Junior”, la categoria coruri internationale. Cantareata, manageriata de Radu Groza, a mai urcat pe scena si alaturi de artisti mari precum celebra Nyanda, Gheorghe Zamfir sau Francesco Napoli, iar acum a scos pe piata si un videoclip!

Galerie foto