Ovidiu Danci a murit! Dansatorul era grav bolnav și s-a stins la doar 39 de ani

Dansatorul Ovidiu Danci a murit la vârsta de 39 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ovidiu Danci a murit! Dnasatorul era grav bolnav și s-a stins la doar 39 de ani


In articol:

Ovidiu Danci a murit. celebrul dansator era fondatorul școlii de balet care îi purta numele. Recent fusese diagnosticatcu două afecțiuni grave, una dintre ele fiind leucemie. S-a stins la vârsta de doar 39 de ani.

Ovidiu Danci a murit după ce fusese internat la Spitalul județean de Urgență Bistrița joia trecută. De vineri era la secție de Terapie intensivă, iar în ultimele zile starea lui s-a agravat și, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: Actorul Gabriel Fătu a stabilit un nou record al câștigurilor! Vezi cum a  ajuns campionul farselor să încaseze aproape 12.000 de euro pe lună

Citeste si: Andreea Bălan, gest incredibil în mijlocul tensiunilor dintre ea și soțul ei, George Burcea! ”Ar fi cel mai frumos cadou”

Citeste si: Prima fotografie cu Mario Fresh, după ce el și Jador au fost bătuti în Mamaia! Artistul s-ar fi ales cu maxilarul rupt

Ovidiu Danci a murit. Anunțul a fost făcut de reprezentanții școlii de dans

După ce Ovidiu Danci a murit, un mesaj cutremurător a apărut pe pagina școlii de dans pe care chiar el a fondat-o în Bistrița.

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite școala de dans pe care Ovidiu Danci a fondat-o.

Ovidiu Danci era iubit de apropiați și de colegi și zeci de mesaje au apărut pe pagina lui după ce s-a stins din viață. 

Ovidiu Danci a murit! Dansatorul era bolnav

Ovidiu Danci a devenit celebru în România după ce a participal la emisiunea Dansez pentru tine. Ulterior, a jucat în mai multe filme și a interpretat primul rol al unui travestit într-un film. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate